Stagiair vormgeving voor het tofste lifestyleplatform van Nederland (MBO/HBO)

Functie:
Grafisch Vormgever
Bij:
Vanaf:
5-2-2018
Duur:
5 maanden (eerder starten is mogelijk)
Uren per week:
40
Soort stage:
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Voor onze visuele redactie zijn wij op zoek naar creatieve vormgevers. Bij BALLINNN’ werk je in een bedrijf dat voor een zeer breed scala aan opdrachten staat. Je leert dan ook te werken met uiteenlopende opdrachten. Redactionele content, branded content, het vormgeven van onze socials - afwisseling is de definitie van je werk. Tot en met externe opdrachtgevers aan toe. Maar als creatieveling is de belangrijkste bijkomstigheid nog wel: je krijgt binnen BALLINNN’ de ruimte om jouw eigen creatieve input te geven. Wees niet verbaasd wanneer je zelfs zelfstandig keuzes mag maken. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je wonen in Amsterdam of omstreken. Je mag ook van verder komen, maar beoordeel zelf of je de dagelijkse reistijd mentaal aankan. Verder gaat het hierbij om een full-time stage.

Werkzaamheden

De werkzaamheden omvatten o.a.:

Het aanleveren van designs die voor verschillende projecten binnen BALLINNN’ gebruikt kunnen worden. Dat kan variëren van het maken van ondersteunend materiaal voor de webcontent, tot het uitvoeren van opdrachten van externe partijen. Daarbij denk je actief mee binnen creatieve sessies en laat jij jouw visie horen. Slechte ideeën bestaan niet – geen idee hebben is pas een slecht idee. Verder ben je eventueel een versterkende factor voor het videoteam dat zich tevens bezighoudt met de visuele superhero uithangen. Daarbij is het goed mogelijk dat je vaste rubrieken, editorials of interviews bedenkt die je zelf ook af kan nemen en dat je productioneel bijdraagt aan de videocontent van BALLINNN'.

Profiel

Onze ideale grafisch vormgever:

  • Is een mierenneuker wat betreft details
  • Kan moeiteloos werken met Photoshop en Adobe Illustrator
  • Weet creatieve ideeën te vertalen naar een goed design
  • Is niet op zijn mond gevallen en kan actief bijdragen in het creatieve proces
  • Is bestand tegen hoge druk en andere mierenneukers op de redactie
  • Kunnen animeren is een pré

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

BALLINNN' is één van de grootste hiphop-orientated lifestyle platformen van Nederland. Maandelijks bereikt BALLINNN' gemiddeld 600.000 unieke bezoekers - dat zijn ongeveer 2.500.000 pageviews. BALLINNN' focust zich op het vastleggen van de hiphop cultuur en de complete lifestyle daaromheen. Dit gebeurt in een jong team, wat constant opzoek is naar nieuwe, creatieve manieren om zichzelf te uiten en hot topics op eigen wijze aan te snijden. Vanaf 2018 gaat BALLINNN' zich naast artikelen en fotoreportages ook actief focussen op het uitrollen van eigen videoformats. Deze zullen te zien zijn op de verschillende kanalen van BALLINNN' en een breed scala aan onderwerpen behandelen.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto op basis van fulltime stage.

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

dec/jan

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Yannick de Keijzer.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################