Vacatures voor alumni

Mediastages beschikt als stagebureau over een groot netwerk van mediabedrijven, opleiders en (oud)stagiairs. Vanuit deze positie kan Mediastages ook een bijdrage leveren aan de werving en selectie van sollicitanten.

Bent u op zoek naar een net afgestudeerde mediaprofessional dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van alumni van mediagerelateerde opleidingen. Voor meer informatie over het plaatsen van vacatures neem contact met ons op.

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################