Dutch Media Week: Talent Day

woensdag 5 oktober

Op de Talent Day tijdens de Dutch Media Week draait het allemaal om de toekomst. Op deze dag willen wij studenten kennis laten maken met de media, het MediaPark en alles eromheen. Het programma:

 1. Matchmaking sessies in Beeld & Geluid
 2. Rondleidingen (UITVERKOCHT)  door bedrijven op het MediaPark
 3. Creative Cup van BMYoung

Op vrijdag 7 oktober om 17.00 uur nodigen we iedereen uit voor de AFTERPARTY van de Dutch Media Week, eerste drankjes op onze rekening!

1. matchmaking
sessies

10.30 uur t/m 12.30 uur

Wil jij in februari stage gaan lopen in de media, maar weet niet nog niet zo goed bij welk bedrijf. Dat snappen we. Op 5 oktober krijg jij de kans om met 10 mediabedrijven te speeddaten. Deze speeddates duren 7 minuten en er zit 3 minuten tussen elke date. Je kunt je dus voor meerdere dates aanmelden, je hoeft het sollicitatieformulier niet in te vullen, maar upload je CV wel!

 1. Banijay Benelux
 2. Beeld & Geluid
 3. EO
 4. EMG
 5. Fremantle
 6. Hot Pepper
 7. KRO-NCRV
 8. NEP
 9. Talpa Network
 10. Skyhigh TV

2. Rond-
leidingen

volgeboekt

ADRESSEN RONDLEIDINGEN
 • Studio 21 - Joop van Den Endeplein 7, Hilversum. Naast de Albert Heijn TO GO
 • NEP - Verzamelen voor Beeld & Geluid bij de regiewagen 
 • ITV Studios - Familie de Mollaan 1, Hilversum
 • EMG- Joop van Den Endeplein 7, Hilversum
 • NPO Radio 1 & 2 - Bart de Graaffweg 2, Hilversum

afterparty

Dutch Media Week op vrijdag 7 oktober

Meld je aan voor de Afterparty en ontvang de eerste drankjes van ons! 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

BANIJAY BENELUX

De thuishaven van creatieve contenproducenten

Banijay is ’s werelds grootste internationale contentproducent en -distributeur met meer dan 120 productiebedrijven in 22 gebieden.

Beeld & Geluid

audiovisueel archief met museale functies

Wij zijn in de eerste plaats één van de grootste en meest moderne vooruitstrevende archieven ter wereld. We bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Onze dagelijks groeiende mediacollectie bewaren we als erfgoed voor de eeuwigheid, dat is waar wij als betrouwbaar instituut voor staan.

We zijn nog veel meer! We zijn ook een verrassende, inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Van individuele bezoekers tot professionele mediamakers; iedereen is welkom en verbinden zit in ons dna. We organiseren talloze publieksactiviteiten, debatten en lezingen voor jong en oud. Scholen bieden we een breed pakket aan workshops en we stimuleren academisch en journalistiek onderzoek.

Met zo’n 400 bevlogen collega’s dragen we iedere dag vanuit ons veelkleurige pand in Hilversum, ons historische pand in Den Haag én vanuit ons muziekweb in Rotterdam bij aan een open, vrije, inclusieve en mediawijze samenleving.

EO

Nederlandse publieke omroep

De EO is een mediabedrijf, we vertellen verhalen die mensen raken en levens veranderen. De verhalen gaan over geloof, hoop en over liefde. Het zijn verhalen die raken en inspireren. Dit doen we met 400 professionals in een inspirerend, creatief en liefdevol werkklimaat. We zijn te vinden op televisie, radio, online, maar we maken ook bladen en organiseren evenementen.

De Evangelische Omroep is een werkgever waar je talent optimaal tot bloei kan komen.

emg

Produceren inter(nationaal) tv en mediaproducties

Vanuit het kloppende hart van de media werken wij in een team van bijna 500 servicegerichte en bevlogen vakmensen. Allemaal met één ding gemeen: een 6e zintuig voor video en techniek. Gedreven door deze passie, pionieren wij en verleggen we creatieve grenzen in binnen- en buitenland samen met de mooiste opdrachtgevers. Met ieder zijn eigen expertise, gevoed door de adrenaline voor live, de aandacht voor creatie én oog voor de kleinste details, verzorgen wij content met de nieuwste generatie technische faciliteiten.

Voelt dit als jouw ‘kind of people’, stap dan aan boord en ga met ons het avontuur aan.

fremantle nederland

internationaal opererende concern

Fremantle Nederland is onderdeel van Fremantle, één van ’s werelds grootste televisieproducenten. Per jaar creëert, ontwikkelt, produceert en distribueert Fremantle ruim 12.000 uur aan programma’s, en meer dan 70 formats in meer dan 30 landen.

Er worden wereldwijd meer dan 400 door Fremantle ontwikkelde en geproduceerde programma’s uitgezonden. Ook is Fremantle een wereldleider in digital en branded entertainment, met meer dan 370 miljoen abonnees op 1500 socialmediakanalen en meer dan 100 miljard views op alle platformen.

Fremantle Nederland bestaat uit producenten Blue Circle en No Pictures Please, die zich richten op televisie en online content en dramaproducent Fiction Valley. Fremantle produceert onder andere: RTL Boulevard, The Masked Singer, Heel Holland Bakt, B&B Vol Liefde, Holland’s Got Talent, Help, Mijn Man Is Klusser!, Ex On The Beach: Double Dutch, Bureau Arnhem, Dream School , Moccro Maffia, Dirty Lines en Sihame.

hot pepper

Creative Video Agency

Hot Pepper is een Creative Video Agency gespecialiseerd in videoproductie voor alle digitale platformen.

KRO- NCRV

Nederlandse publieke omroep

Bij KRO-NCRV zijn we altijd op zoek naar makers met verschillende achtergronden en perspectieven. We zoeken naar eigenzinnige denkers, makers met visie, die tegen een stootje kunnen en de beste verhalen willen maken. Die een eigen verhaal brengen en meenemen. Aan de redactietafels komen de verhalen immers samen, en juist daar kun je het verschil maken. Onze omroep is een maatschappelijke mediaorganisatie die gelooft dat morgen eerlijker, groener, en liever kan. Maak morgen mee en doe dat bij KRO-NCRV.

NEP

internationaal productiebedrijf

NEP Nederland is de internationale toonaangevende technische en creatieve partner op het gebied van televisie- en internetregistratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland. NEP ontwikkelt productieworkflows en levert innovatieve oplossingen en technologie op maat. Er werken meer dan 900 betrokken en gepassioneerde professionals die hun kennis graag met je delen.

Talpa Network

Nederlands multimediaal bedrijf

Talpa Network is een 100% Nederlands netwerk van sterke mediamerken. Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Met Net5, ActievandeDag.nl of StukTV bereiken ze wekelijks 90% van alle Nederlanders!

Skyhigh TV

producer publieke en commerciële tv-programma's

Skyhigh TV. Je kent ons misschien wel van De Slechtste Chauffeur van Nederland, De Slimste Mens, Over Mijn Lijk en Het Familiediner. We maken, bedenken en verkopen televisieprogramma's en formats in binnen -en buitenland. Vanuit mediastad Hilversum trekken onze teams elke dag het land in om op zoek te gaan naar de mooiste verhalen, wordt er hard gewerkt (én gelachen) in de studio’s en blijft een deel op kantoor om daar de programma’s, inhoudelijk en productioneel, aan te sturen.