Stagiair aanmelden

Als u een geschikte stagiair heeft gevonden dan zijn er twee dingen die u aan Mediastages moet doorgeven.

  1. Laat ons zo spoedig mogelijk weten dat de vacature van onze site kan. Als u de vacature wilt laten staan, geef dan door welke nieuwe startdatum we in de vacature kunnen zetten.
  2. Meldt de stagiair aan door in te loggen op onze site. Afhankelijk van hoe dat binnen uw bedrijf is afgesproken, gebeurt dit door de afdeling P&O of de stagebegeleider. Het is noodzakelijk dat wij de aanmelding van de stagiair ontvangen voor aanvang van de stage.

Als de stageperiode van de student wordt aangepast, moet u dit direct doorgeven aan Mediastages

Vanaf het moment dat wij de aanmeldingsgegevens binnen hebben, verzorgen wij de gehele administratie. Wij nemen rechtstreeks contact op met de stagiair om alles te regelen. Zodra Mediastages de benodigde papieren van de student heeft ontvangen, betalen we de stagevergoeding uit. Daarnaast verzorgt Mediastages de gehele administratie. De betaalde stagevergoeding en andere kosten berekenen we door aan het stagebedrijf en deze worden maandelijks via een bedrijfincasso geïnd.

Stagiair zoeken

Welke service, welke kosten?

Vacature plaatsen

 

Stagiair gevonden

Stagiair aanmelden

 

Tijdens de stage

Richtlijnen werken met stagiairs

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################