Kan je best koffie halen, maar ben je eigenlijk beter in het schrijven van teasende Facebook postjes? Kan je bier tappen, maar ben je eigenlijk sterker in het neerzetten van awesome Instagram story's? En kan je borrelen als de beste, maar word je stiekem net zo blij van een goedgeschreven stuk tekst? Dan is dit 'm. Klik, lees, go! 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent verantwoordelijk voor de site en socials van verschillende BNNVARA-programma's. Je hebt hierbij nauw contact met diverse binnen- en buitenproducenten en interne afdelingen. Specifiek betekent dit dat je tijdens je stage 1 tot 3 programma's hebt waar je de website en social media van onderhoudt. Je spot afleveringen, knipt los waarvan jij weet dat dat op social media kan knallen. Je schrijft postjes, bedenkt ideeën voor je eigen programma's of die van anderen en je zit bij redactievergaderingen.

Daarnaast kan je als je wil ook je long copy skills ontwikkelen door het schrijven van artikelen voor NPO3.nl en BNNVARA.nl.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een dynamische omgeving waar je in contact komt met een flinke lading awesome mensen. Een plek waar je jezelf op organisatorisch-, redactioneel- en online gebied sterk kan ontwikkelen. En een ervaring waarna je smeekt of je alsjeblieft niet meer die schoolbanken in hoeft.

Is deze vacature op je lijf geschreven? Reageer snel!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes 
  • Je kan veel vertellen met bijzonder weinig woorden 
  • Je schopt graag tegen dingen, maar nooit zonder reden
  • Je weet op een creatieve wijze fans aan een merk te binden
  • Je bent een regelneef/nicht/eenhoorn en kan goed tegen stress  
  • Je bent zelf actief op veel social media kanalen en weet wat er speelt
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk, nieuwsgierig en gedreven 

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.

We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Monique Amse

Monique Amse

Directeur +31 035 6466264