Stroomt (social) media door jouw aderen? Gaat je hart sneller kloppen van een creatieve post op Instagram en weet jij precies wat er nu trending is op TikTok? Dan zoeken wij jou!

Speel je graag met taal, heb je een oog voor detail en bekijk je alles graag vanuit een onverwachte hoek? Dan zoeken wij jou nog meer!

Sta jij open voor verhalen van anderen en wil jij de wereld altijd een stukje mooier maken, of dat nou in tekst, beeld of concrete actie is? Dan zoeken wij jou al helemaal!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent bij de Centrale Webredactie verantwoordelijk voor de site en socials van verschillende BNNVARA-merken, denk aan First Dates, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Vier Handen Op Eén Buik, Oogappels of Even Tot Hier. Je hebt hierbij nauw contact met onze online redacteuren, camjo’s en interne afdelingen (promomakers, producenten en onze collega’s van Marketing en Communicatie).


Je spot afleveringen, knipt los waarvan jij weet dat dat op social media kan knallen, je schrijft postjes en denkt mee over nieuwe online ideeën voor bestaande- en nieuwe merken.


Daarnaast schrijf je zo nu en dan artikelen met meer lengte en diepgang voor NPO3.nl of BNNVARA.nl.

Wat
BIEDEN WIJ?

De Centrale Webredactie is een gezellig team waarin je kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en/of verder te ontwikkelen. Als stagiair ga je zelfstandig aan de slag, maar staat er een team van enthousiaste collega’s altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Het betreft een fulltime functie (36 uur per week), waarvan je deels vanuit huis en deels op het Media Park werkzaam zal zijn.

Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel en kik op de ‘direct solliciteren’ button om je sollicitatie op de juiste plek binnen te laten komen!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent zelf actief op veel social media kanalen en weet wat daar speelt.
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk, nieuwsgierig en gedreven.
  • Je kan veel vertellen met weinig woorden en speelt graag met taal.
  • Je schrijft foutloos Nederlands, of wil dit leren.
  • Je steekt je handen graag uit de mouwen en kan goed tegen stress.
  • Je schopt graag tegen dingen, maar nooit zonder reden.
  • Je bent beschikbaar vanaf augustus/september 2024 

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert.

We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert.

BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen en daar maken we ons hard voor. We nodigen iedereen uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geboorteplaats, levensovertuiging, (fysieke) beperking, gender, seksuele oriëntatie en andere kenmerken. Herken je jezelf in de functie-eisen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280