Zoek jij een uitdagende stage waarin je alle facetten van het tv-maken ontdekt?

Dit najaar maken wij elke werkdag twee dagelijkse live programma's. Het alom bekende Koffietijd (voor RTL4) én een nieuw actueel programma genaamd '5 Uur Show’ (voor SBS6), waarin we het nieuws van de dag bespreken met bekende en onbekende gasten.

Beide shows bevatten vooraf gedraaide instarts en goed voorbereide gesprekken in de studio, waarin journalistiek en entertainment samenkomen. Wil jij onze webredactie komen versterken? Reageer dan snel.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Samen met de overige leden van de webredactie beheer je onze online kanalen. Je schrijft teksten voor bijvoorbeeld aankondigingen van gasten, bewerkt foto's, monteert filmpjes en maakt voor en na uitzendingen foto's in de studio.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een groot en gezellig team waarin je volop kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een stage bij Talpa Entertainment Producties laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot een echte professional. Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen in ons bedrijf.

Onze professionals staan klaar om je te begeleiden. Heb jij de juiste inzet, een goede dosis ondernemerszin en geen 9-5 mentaliteit? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden na een stage bij Talpa Entertainment Producties mogelijk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je kunt goed schrijven en kent je weg op social media
  • Hebt kennis van het Adobe pakket (photoshop en première pro)
  • Een HBO of WO opleiding volgen richting Communicatie, Journalistiek, (interactive) Media
  • Vanaf augustus tot eind januari
  • Standplaats: Amsterdam
  • Leergierig en pro-actief zijn
  • Passie hebben voor de opleiding en het behorende vakgebied
  • Relaxed blijven onder druk, flexibel zijn en communicatief sterk
  • Een leerzame stageperiode willen hebben, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng

Wie is Talpa Entertainment Producties

Talpa Entertainment Producties is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn productie-activiteiten voor televisie heeft ondergebracht. Daarnaast is John de Mol eigenaar van Talpa Network. Dit is het netwerk waar o.a. de vier televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en de vier radiozenders Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Veronica zijn ondergebracht. John de Mol is de bedenker van een aantal wereldwijde blockbuster formats, zoals Big Brother, Deal or no Deal en The Voice. Voor laatstgenoemde show ontving hij vier Emmy Awards. Zijn laatste productiemaatschappij, Talpa Media, is in 2015 overgenomen door het Brits ITV.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280