Heb je een grote liefde voor boeken en lezen, ben je creatief en doe je graag redactie-ervaring op? Dan is dit je kans!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkzaamheden bestaan uit verschillende redactionele en ondersteunende taken. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse uitingen van Brommer op zee online en denkt creatief mee over de invulling van het tv-programma.

Je neemt deel aan het (web)redactieoverleg en doet voorstellen over de verdere invulling van het programma en de bijbehorende crossmediale uitingen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stage met ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. De redactie is op een of meerdere vaste dagen bij de VPRO in Hilversum aanwezig, op zaterdag is er tweewekelijks een opnamedag, de rest van de week wordt er (voorlopig) vanuit huis gewerkt. (Aantal uren in overleg)

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • We zoeken een (online)talent met groot hart voor alle vormen van geschreven verhalen.
  • Je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt inzicht in de doelgroep van het boekenprogramma.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren. De VPRO levert een relevante bijdrage aan onderzoeksjournalistiek, buitenlandse verslaggeving, kunst en cultuur, drama en documentaire, wetenschap, geschiedenis en jeugdprogrammering. De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280