Werken bij het leukste mediabedrijf van Nederland? Grijp nu je kans!

NPO Start zoekt een nieuwe stagiair per aug/sept 2023. NPO Start is dé streamingdienst van de publieke omroep. NPO Plus is de betaalvariant waarmee we Nederlanders nog beter kunnen bedienen. We zorgen ervoor dat mensen altijd de beste programma's binnen handbereik hebben in onze site en app. NPO Start is er voor mensen die willen ontspannen, bijblijven en geïnspireerd willen raken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Het Curatieteam van NPO Start/Plus zorgt voor de totale planning en programmering op zowel de site als in de app (smart tv en mobile). We zorgen ervoor dat bezoekers van het platform zo goed mogelijk bediend worden in hun wensen en zoekopdrachten. We zorgen voor een goede vindbaarheid van alle programma's en tonen daarbij ook verrassende tips vanuit een andere invalshoek. Of streamers nu willen terugkijken, vooruitkijken of gelijk het hele seizoen willen streamen, bij NPO Start/Plus ben je aan het juiste adres.

Je ondersteunt het Curatieteam in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het realiseren van de dagelijkse planning op NPO Start/Plus, zoals het plaatsen van de juiste programma's in de juiste linten op de homepage. Of het aanvragen en toevoegen van afbeeldingen. Alle series, documentaires en andere programma's gaan door jouw vingers! Daarnaast denk je mee over ontwikkelingen op het platform; hoe kunnen we de gebruiker nog beter bedienen? Wat zijn hun wensen? Een aantal van je werkzaamheden zijn:

 • Onderhouden van speellijsten op de homepages
 • Controleren van nieuwe beschikbare programma's
 • Optimaliseren van programmapagina's
 • Collectiepagina's bijhouden
 • Plaatsen van trailers
 • Data als input verzamelen voor optimalisatie
 • Afbeeldingen opvragen en/of maken en deze bewerken in Photoshop

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Gedurende een periode van zes maanden kun je veel leren in een divers team in een unieke omgeving.
 • Een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen en in de praktijk te ontdekken of je hart sneller gaat kloppen van VOD diensten.
 • Je zult deels thuis en deels op het Media Park werkzaam zijn.
 • Het betreft een fulltime functie (36 uur, 4 dagen per week), eventueel met ruimte voor een (afstudeer)onderzoek.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan direct op de sollicitatie button en stuur je motivatiebrief en CV!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij enthousiast, pro-actief, creatief en heb je oog voor detail? Begrijp jij de kracht van het beeld? Wil je graag meer leren over de wondere wereld van Video On Demand? Denk je graag mee over ontwikkelingen op het platform en kun je vanuit de gebruiker denken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281