Stromen (social) media door jouw aderen? Weet jij precies wat er nu trending is op TikTok? Dan zoeken wij jou! Wil jij je editskills laten zien, heb je oog voor detail en bekijk je alles graag vanuit een onverwachte hoek? Dan zoeken wij jou nog meer!

Sta jij open voor verhalen van anderen en wil jij de wereld altijd een stukje mooier maken, of dat nou in video, tekst of concrete actie is? Dan zoeken wij jou al helemaal!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent bij het online team verantwoordelijk voor een deel van de videocontent op de socials en website van BNNVARA. Jij gaat op zoek naar de beste fragmenten van bijvoorbeeld First Dates, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Vier Handen Op Eén Buik, Oogappels of Even Tot Hier.

Je hebt hierbij nauw contact met onze online redacteuren, camerajournalisten en interne afdelingen (promomakers, producenten en onze collega's van Marketing en Communicatie). Je spot afleveringen, knipt los waarvan jij weet dat het op sociale media kan knallen en je schrijft teksten voor de posts.

Wat
BIEDEN WIJ?

Het online team van BNNVARA is een gezellig team waarin je kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en/of verder te ontwikkelen.

Als stagiair ga je zelfstandig aan de slag, maar staat er een team van enthousiaste collega's altijd voor je klaar om je verder te helpen. Het betreft een fulltime functie (36 uur per week), waarvan je deels vanuit huis en deels op het Mediapark werkzaam zal zijn.

Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan snel en klik op de 'direct solliciteren' knop om je sollicitatie op de juiste plek binnen te laten komen!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent actief op veel sociale mediakanalen en weet wat daar speelt.
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk, nieuwsgierig en gedreven.
  • Je beheerst Adobe Premiere Pro en eventueel andere Creative Cloud-applicaties.
  • Je schrijft foutloos Nederlands of wil dit leren.
  • Je steekt je handen graag uit de mouwen en kunt goed tegen stress.
  • Je schopt graag tegen zaken aan, maar nooit zonder reden.
  • Je bent beschikbaar vanaf augustus/september 2024.
  • Je staat ingeschreven bij een opleiding.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280