Ben jij geïnteresseerd in video, webredactie en onderwijs? Op de redactie van Schooltv.nl hebben we dit najaar plek voor een creatieve en enthousiaste stagiair die ons team wil komen versterken.

Vind je het leuk om uitdagende, educatieve content te maken. Wil jij een pro worden in Photoshop en Premiere? Vind je het leuk om mee te denken over sociale media-uitingen, nieuwsbrieven andere onderdelen voor onze website? Of wil je je stage combineren met een onderzoeksopdracht waarbij de bovenliggende thema’s samenkomen?

Dan zoeken we jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair werk je samen met een klein team van redacteuren aan de website Schooltv.nl. Samen werken we aan het vullen en up-to-date houden van de site, door het plaatsen van nieuwe content, bestaande titels te bewerken en nieuwe video’s, interactives en quizzen te produceren. Hiervoor doe je research en redactie en werk je met het CMS van Schooltv.nl om alles vindbaar en op de goede plek te krijgen. Ook assisteer je productie met productionele taken.

We hebben plek voor een inhoudelijke stage, maar eventueel is het mogelijk om een afstudeeronderzoek te doen tijdens jouw stage.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stageplek à 6 maanden met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.

€ 475,- bruto bij fulltime stage

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je doet over een educatie- en/of communicatieopleiding.

  • Je hebt interesse en ervaring met websites en CMS.

  • Je kunt je verder scholen in Adobe Première/Photoshop.

  • Je hebt ervaring met het schrijven van teksten.

  • Je hebt affiniteit met de doelgroepen: docenten in het basis- en voortgezet onderwijs en leerlingen/jongeren (4 tot 18-jarigen).

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280