Op de crossmediale redactie van VPRO Cinema is een stageplek beschikbaar voor vier of vijf dagen per week. Dus, noemen jouw vrienden je een wandelende filmencyclopedie? Ben je actief op social media? Dan heeft VPRO Cinema een geweldige stageplaats voor je! 

Benieuwd naar het verhaal van een (oud) stagiair bij de VPRO? Lees hier de blog van Rosita Safakisch, stagiair webredactie in 2021.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens je stage versterk je de redactie van VPRO Cinema in brede zin. Je hebt redactionele taken als:  • berichten maken voor social media-kanalen van (Twitter, Instagram, Facebook)

  • artikelen aanmaken in CMS en publiceren voor de site

  • samenstellen van de nieuwsbrieven

  • lijstjes maken, trailers online zetten

  • database-redactie (films en series aanmaken)


Daarnaast is er binnen de stage vrije ruimte. Op basis van je talenten is daarin van alles mogelijk: artikelen schrijven voor de site, filmpjes monteren, items maken, meer werken aan de podcast, etcetera.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke en leerzame stage voor film- en serieliefhebbers bij de crossmediale redactie van VPRO Cinema. We nemen de begeleiding van stagiaires serieus. Je leert werken in een redactie, waar volop ruimte is om je talenten te ontwikkelen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een student op HBO niveau. We vinden het belangrijk dat je veel van film (en series) weet, dat je een brede filmsmaak hebt en dat je actief bent op social media.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Zo zie je ’t nergens. Je kent VPRO van programma’s als De Avondshow met Arjen Lubach, VPRO Tegenlicht, Sekszusjes TV, de reisprogramma's van onder anderen Ruben Terlouw, etcetera. VPRO Cinema is jouw gids als het gaat om films en series, met tips voor alle grote on demand-kanalen, voor tv en voor de bioscoop. We maken eigenwijze lijstjes, interviews met makers, video's en de podcast Op de vijfde rij... met Cesar Majorana.

De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280