Op de cross mediale redactie van VPRO Cinema is een stageplek beschikbaar voor vier of vijf dagen per week. Dus, noemen jouw vrienden je een wandelende filmencyclopedie? Ben je actief op social media? Dan heeft VPRO Cinema een geweldige stageplaats voor je! 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens je stage versterk je de redactie van VPRO Cinema in brede zin. Op basis van je talenten is van alles mogelijk; artikelen schrijven voor de site, filmpjes monteren, items maken. Daarnaast heb je redactionele taken als:

  • berichten maken voor social media-kanalen van (Twitter, Instagram, Facebook)
  • artikelen aanmaken in CMS en publiceren voor de site
  • samenstellen van de nieuwsbrieven
  • lijstjes maken, trailers online zetten
  • database-redactie (films en series aanmaken)

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke en leerzame stage voor film- en serieliefhebbers bij de cross mediale redactie van VPRO Cinema.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een student op HBO niveau. We vinden het belangrijk dat je veel van film weet, dat je een brede filmsmaak hebt en dat je actief bent op social media.

Wie is VPRO

De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren. De VPRO levert een relevante bijdrage aan onderzoeksjournalistiek, buitenlandse verslaggeving, kunst en cultuur, drama en documentaire, wetenschap, geschiedenis en jeugdprogrammering. De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280