Ben jij gek op de programma's van RTL en Videoland? Weet jij alles over Expeditie Robinson, GTST, Het Perfecte Plaatje en Temptation Island? Lees jij iedere dag het laatste nieuws over de sterren op rtlboulevard.nl? Kan jij overweg met Premiere Pro en ben je ook nog eens goed met het bedenken van goede titels en teksten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor de redactie van rtl.nl zijn wij op zoek naar een stagiair voor 5-6 maanden die fragmenten gaat knippen uit programma's van RTL en Videoland. Van prikkelende teasers tot absolute must see gemist-fragmenten, jij weet precies wat een goede video is. Deze video's voorzie je van een pakkende titel en een goede beschrijving en zet je door op de home van rtl.nl.


Ook is er de mogelijkheid tot het ondersteunen bij draaidagen voor online formats en het bedenken van eigen content voor het platform.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij kunnen je een stage aanbieden voor 40uur per week, vanaf maandag 7 februari. De stage kan vijf tot zes maanden duren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent goed met Premiere Pro. 
  • Je bent helemaal into de 'online wereld'.
  • Je bent goed in de Nederlandse taal.
  • Je bent gek op het bedenken van pakkende titels.
  • Je vindt het leuk om artikelen te schrijven.
  • Je bent een groot fan van de programma's van RTL en Videoland.

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, RTL XL, Buienradar, vloggers en bloggers op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280