Ben jij altijd online en volg je het laatste nieuws op de voet? Weet jij als geen ander welke content het beste werkt social media?

De online redactie van Hart van Nederland is op zoek naar een stagiair social media redacteur die onze online platformen naar nóg hoger niveau en bereik tilt! De focus ligt op het (door)ontwikkelen van onze strategie op onze social media op Instagram, TikTok, YouTube en Snapchat. Ook help je bij het verder ontwikkelen van ons explainerproject en kun je zelfs de explainers zelf filmen!

Ben jij dé stagiair die ons team per juli voor de zomermaanden komt versterken? Bekijk dan de vacature en wie weet is dit de perfecte stage voor jou

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor onze crossmediale nieuwsredactie, waar bijna 24/7 wordt gewerkt, zoeken we een enthousiaste en ambitieuze social redacteur die ons online team komt versterken. Als social redacteur ben je medeverantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van onze social mediakanalen, zoals Instagram, YouTube, Snapchat, TikTok en Facebook. Ook maak je onderdeel uit van ons explainer-team en help je bij het bedenken en maken van explainers. Je denkt mee over de journalistieke inhoud, ontwikkelt content en zorgt ervoor dat alles op het juiste moment en zo snel mogelijk wordt geplaatst. Je weet wat onze lezers en volgers willen lezen en bent in staat verrassende ideeën en invalshoeken voor onderwerpen aan te dragen.

Je mede-beheert onze eigen social media kanalen;

 • Je creëert en optimaliseert content voor onze social media kanalen;
 • Je monteert korte video’s voor online.

Dit wil je leren of hier wil je nog beter in worden:

 • (Door)ontwikkelen van onze social mediastrategie;
 • Het maken van explainers Wat op social media leeft, doorvertalen naar artikelen voor onze website Originele invalshoeken bedenken;
 • Snel nieuws selecteren dat past bij HvNL;
 • Meedraaien op een ambitieuze en vooral leuke nieuwsredactie!

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een leerzame stage waarin je veel zelf mag ontdekken maar ook altijd terecht kunt bij ervaren en enthousiaste collega’s;
 • Een stagevergoeding van € 350,- per maand (o.b.v. fulltime);
 • Startdatum is in overleg, duur van de stage is minimaal 2 maanden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent ambitieus en volgt een hbo-studie (je zit in je derde of vierde jaar van je studie) in de richting van media/communicatie;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden;
 • Je hebt een vlotte pen;
 • Je kent de basisprincipes van de journalistiek;
 • Ervaring in het monteren van (online) video’s is een pré;
 • Uiteraard beheers je de Nederlandse taal vloeiend en schrijf je foutloos.

Werken bij Talpa TV Productions B.V.

Meer over dit bedrijf

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Gierige Gasten), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.
Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant.
Inmiddels zijn we 1.237 dagen, één pandemie, 71 miljoen veilingen, een knikker-hype, honderden miljoenen streamstarts, 523 duizend ANP-berichten en de 200ste LINDA verder.
We zijn benieuwd naar jullie verhalen en vooral naar een frisse blik. Bij Talpa Network bieden we de mogelijkheid voor stagiairs om hun persoonlijke leerdoelen te combineren met professionele vaardigheden. Je krijgt bij Talpa Network dé ervaring van A tot Z, je wordt bij ons opgeleid als volwaardig medewerker waardoor je klaar bent voor een vliegende carrièrestart na je opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280