Heb jij zin om je vanaf februari 5 maanden onder te dompelen in de geschiedenis en dit om te zetten in content voor social media? Kom helpen op de online redactie van het televisieprogramma Andere Tijden. Alles onder het motto: Terug naar toen, voor de verklaring van vandaag.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat 2 a 3 keer per week een social post maken voor Facebook, Instagram en Twitter. Bij de keuze van onderwerpen is de actualiteit leidend en kan worden geput uit het omvangrijke archief van Andere Tijden. Daarnaast monteer je filmpjes voor YouTube.

Wat
BIEDEN WIJ?

We bieden een veelzijdige stage bij hét geschiedenisprogramma van Nederland. Er is veel ruimte om je talent te ontwikkelen en te ontdekken of het werk bij past. Je loopt mee met ervaren makers en aan het einde van de je stage heb je minimaal één aflevering mede mogelijk gemaakt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een enthousiaste stagiair die het leuk zal vinden om in een team samen te werken

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280