VPRO.nl is de plek waar je verder kijkt dan je neus lang is. Je vindt er alles van de VPRO, waaronder interviews en (achtergrond)artikelen die jouw blik op de wereld verrijken. Wil je ook weten waar het verrast, inspireert en schuurt?

Dan hebben wij een stageplek voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair van vpro.nl ondersteun je de redacteuren, denk je mee over online concepten, verzin je originele invalshoeken, maak je pagina's op en schrijf je stukken die onze programma's verrijken. Denk daarbij aan titels als 100 dagen in je hoofd, De wereld van de Chinezen, De roze revolutie en Kassiewijle.

Daarnaast maak je verhalen over onderwerpen die jou en ons aan het hart gaan, waaronder persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke ongelijkheid en innovatie. Daarvoor duik je parels uit het verleden op, om ze een nieuw publiek te geven.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek bovenin in ons prachtige pand (google maar eens op Villa VPRO), waar je met een team van jonge, bevlogen redacteuren mooie verhalen mag maken.

Bij eventuele lockdowns werken we een aantal dagen vanuit (t)huis, maar ook dan zorgen we ervoor dat je altijd goed begeleid wordt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een online talent met veel creativiteit, taalgevoel en oog voor beeld, die zelfstandig een sterke tekst voor het web kan schrijven.
  • Je bent thuis op internet en weet hoe sociale media werken.
  • Ervaring met Adobe Photoshop en Premiere is een pré; dit is geen videostage, maar als je hier vaardig in bent, is er ruimte voor experiment.

Voor deze stagevacature geldt een stagevergoeding van € 325,- bruto bij fulltime stage.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Zo zie je ’t nergens. Je kent ons van programma’s als Zondag met Lubach, Tegenlicht, Joardy Season, Sekszusjes TV en De wereld van de Chinezen. We produceren een hele hoop, van serieus tot satire. En we zoeken altijd stagiairs. Om bijvoorbeeld mee te produceren aan onze reisseries, om deel uit te maken van onze (web)redacties of om bekendheid voor onze programma’s te genereren bij Publiek & Marketing. Voor nieuwsgierige, creatieve en talentvolle schrijvers, video- en radiomakers, vormgevers, producers of marketeers is er bij ons altijd plek. De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280