Voor de redactie van Net in Nederland zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die vanaf 1 september mee wil lopen bij het online platform van de NPO voor nieuwkomers. Je gaat artikelen schrijven, mensen interviewen, video’s maken, aan de slag met de social media en nog veel meer.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Redactionele werkzaamheden voor Net in Nederland
  • Schrijven van artikelen voor het online platform
  • Vergroten van het bereik van Net in Nederland op social media
  • Video’s maken voor de verschillende media uitingen

Wat
BIEDEN WIJ?

Een afwisselende stage in een boeiende omgeving bij het online platform voor en door nieuwkomers in Nederland. 32 of 36 uur per week, vergoeding: € 300, bruto bij fulltime stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je hebt affiniteit met nieuwkomers in Nederland Je staat ingeschreven bij een instelling voor hoger onderwijs in Nederland Je schrijft snel en goed Nederlands Je weet je weg te vinden op social media

Wie is NTR

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280