Ben jij dol op kinderen? En kun je daar op een creatieve manier over schrijven, zodat je moeders (en vaders) kunt inspireren? Dan zoeken we jou! Famme.nl en JMouders.nl zijn op zoek naar een redactie- & social media-stagiair! Iemand die voor beide titels kan schrijven.

Op beide websites bieden we een dagelijkse dosis herkenbaarheid met een vette lach en een dikke traan. Om onze lezers te blijven voorzien van leuke en interessante content, zoeken wij per direct (of later, in overleg) een stagiair.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair draai je volop mee in ons redactieteam. Je bedenkt originele invalshoeken bij het nieuws, belt na, gaat op pad en maakt mooie verhalen. Daarnaast is het een pre als je weet wat werkt op Facebook, Twitter en Instagram. Startdatum kunnen we in overleg afstemmen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je maakt onderdeel uit van een klein, maar hecht team. We leren je de kneepjes van de online journalistiek en je krijgt de kans om eigen ideeƫn/strategieƫn uit te rollen op een landelijke nieuwssite. Uiteraard krijg je een stagevergoeding, van 350 euro per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je studeert Journalistiek of een andere relevante hbo- of wo-opleiding en zoekt een stage voor minimaal drie maanden;
  • Je hebt affiniteit met het ouderschap en kinderen en zit vol ideeĆ«n voor J/M ouders en Famme;
  • Je kunt goed schrijven en social media kent voor jou geen geheimen;
  • Je bent bekend met SEO en Google Analytics of bent bereid dit te leren;
  • Je bent enthousiast, gedreven en hebt er bovenal heel veel zin in!

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Famme.nl is er voor de drukbezette moeder, partner, vriendin en collega. De vrouw die alle ballen in de lucht houdt, maar er ook regelmatig eentje laat vallen. Bovenal geniet de Famme-vrouw van haar gezin, ook als het soms tegenzit. JMouders.nl is er voor de ouder die al uit de luiers is (kinderen vanaf basisschoolleeftijd tot puber) en het opvoeden serieus neemt. De ouder die informatie zoekt over opvoeden en die graag ervaringen van andere ouders leest.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281