Kom stagelopen bij NPO KX/NPO Campus, het opleidingsstation voor onder andere 3FM. En leer tijdens je stages alles over de verschillende facetten van een radiostation.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

NPO KX is de talentenzender van de NPO. Jij gaat ervoor zorgen dat dit in alle uitingen duidelijk naar voren komt, maar ook werk je aan de redactie van onze website, help je mee met muzieksamenstellen, ben je voor KX actief op socials en regel je interviews met bands.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een fulltime stage waarin je je kunt ontwikkelen en de kans krijgt om veel te leren over het radiovak en samenwerken in een klein professioneel team.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je studeert journalistiek of communicatie (HBO), hebt grote liefde voor muziek en radio en je werkt graag samen met jonge gedreven mensen. Je denkt mee, helpt graag mee, durft vragen te stellen en je mening te geven.

Wie is NTR

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280