Leer het vak van radioproducer én online redacteur bij de meest ervaren club van Nederland. Wil je stagelopen in een creatieve en altijd wisselende omgeving en content maken die door miljoenen Nederlanders gehoord en gezien wordt?? Dan zoeken wij jou!

Vanaf september 2023 is er plek voor een enthousiaste en creatieve stagiair bij het NPO Radio 2-programma Gijs 2.4! Dat hoor je elke maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 op de best beluisterde radiozender van Nederland. In dit muziekprogramma zorgt Gijs Staverman ervoor dat de luisteraar een flinke dosis energie krijgt voor de rest van de werkdag. Wil jij je stempel drukken op dit programma? Grijp dan nu je kans en solliciteer! En wie weet word jij vijf maanden onze nieuwe stagiair.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent zowel inzetbaar voor online als de uitzending. Samen met het team van Gijs 2.4 bereid je de uitzending voor én kom je met ideeën hoe we Gijs die dag op social media presenteren! Ook ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van een nieuwe podcast-serie voor KRO-NCRV en heb je de kans om mee te kijken en bij andere radioprogramma’s van de KRO-NCRV.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt terecht op de vrolijkste en kleurrijkste afdeling van de KRO-NCRV. Bij jouw nieuwe radiocollega’s hangt het vol met albumhoezen, staart het bronzen beeld van Stefan Stasse je aan en is de snoep pinguin meestal gevuld. KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat.

We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent ieders favoriete teamgenoot in de muziekronde bij een pubquiz want jij bent op en top muziekliefhebber. Verder ben je goed op de hoogte van het nieuws en weet je alles over social media (Instagram, Facebook, TikTok Twitter). Je weet welke posts goed scoren en bent in staat deze zelf online te gooien.

Ben je daarnaast ook nog groot liefhebber van radio en wil je leren hoe je werkt met het muziekprogramma Omniplayer in de professionele radiostudio’s van NPO Radio 2? Dan is deze stageplek jou op het lijf geschreven. Omdat je werkt in een klein team, is zelfstandig kunnen werken een dikke plus!

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280