Leer het vak van radioproducer én social media redacteur bij de meest ervaren club van Nederland. Wil je stagelopen in een creatieve en altijd wisselende omgeving en content maken die door miljoenen Nederlanders gehoord en gezien wordt?? Dan zoeken wij jou! Vanaf september 2024 is er plek voor een enthousiaste en creatieve stagiair bij het NPO Radio 2-programma Het Oor Wil Ook Wat!

Dat hoor je elke maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 20.00 op de best beluisterde radiozender van Nederland. In dit muziekprogramma neemt Emmely de Wilt je mee in haar liefde voor muziek, trakteert je op verhalen van luisteraars, pijnlijke ontboezemingen en vrolijke onzin. Met rubrieken als De Gouden Strot, Liever Live en Ik Durf Het Bijna Niet Te Zeggen Maar zorgt Emmely dat je de (werk)dag met gerust hart achter je laat en je de avond muzikaal omarmd.

Wil jij je stempel drukken op dit programma en zie je jezelf al in het Top2000 Café in december? Grijp dan nu je kans en solliciteer! En wie weet word jij vijf maanden onze nieuwe stagiair.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als radiostagiair voor Het Oor Wil Ook Wat werk je samen met Emmely en haar vaste team mee aan het dagelijkse programma (ma t/m do van 18-20 uur). Hou er rekening mee dat je werkdag rond het middaguur start en pas na 20 uur eindigt.

Op vrijdag heb je tijd om bij ons andere radioprogramma Evelien! nog meer ervaring op te doen. Je bent ook inzetbaar voor de socials. Samen met het team van Emmely kom je met ideeën hoe we Emmely die avond op social media presenteren!

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt terecht op de vrolijkste en kleurrijkste afdeling van de KRO-NCRV. Bij jouw nieuwe radiocollega’s hangt het vol met albumhoezen, staart het bronzen beeld van Stefan Stasse je aan en is de snoep pinguin meestal gevuld.

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. je hebt geluk: in deze stageperiode valt namelijk de Top2000!

Zie jij jezelf al naast Emmely in het Top2000 Cafe staan?

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent ieders favoriete teamgenoot in de muziekronde bij een pubquiz want jij bent op en top muziekliefhebber. Verder ben je goed op de hoogte van het nieuws en weet je alles over social media (Instagram, Facebook, TikTok Twitter). Je weet welke posts goed scoren en bent in staat deze zelf online te gooien.

Ben je daarnaast ook nog groot liefhebber van radio en wil je leren hoe je werkt met het muziekprogramma Omniplayer in de professionele radiostudio’s van NPO Radio 2? Dan is deze stageplek jou op het lijf geschreven.

Omdat je werkt in een klein team, is zelfstandig kunnen werken een dikke plus!

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280