Wat ga je doen bij de Radio? Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage? Heb jij een journalistiek hart en liefde voor muziek? Kom dan stagelopen bij Omroep Zwart.

Wij zijn Omroep ZWART. Omroep ZWART is een publieke omroepvereniging die een zo breed mogelijk publiek wil bereiken. Kernwaarden daarbij zijn: grensverleggend, uitgesproken, nieuwsgierig en verrijkend.

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Elke zondagavond (22:00 uur tot 01:00) ben jij aanwezig en verantwoordelijk voor de studioproductie bij ons radioprogramma “Wat Anders’’.

Ook zal jij onderdeel uitmaken van de redactie van ons journalistieke programma ''Met Mandy!’’. Wij zijn op zoek naar een stagiair die graag verhalen wil vertellen en gek is van radio. Je zal voor beide programma’s medeverantwoordelijk zijn voor de social media posts en onderwerpen voor de show.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een fantastische kans om je te ontwikkelen bij deze inclusieve en diverse organisatie.

  • Je kunt van betekenis zijn en deze organisatie verder vorm en kleur geven.

  • Je gaat samenwerken met een creatief team in een inspirerende kantooromgeving.

  • Je krijgt een vergoeding van € 475,- per maand.

Waarden omroep ZWART Herken jij je in de waarden van Omroep ZWART? Wij vinden het belangrijk dat alle collega’s binnen omroep ZWART aansluiting vinden bij de waarden van de organisatie: Periode Zo snel mogelijk voor een periode van 3 of 6 maanden. Vragen en solliciteren? Voor je motivatie en cv kun je je zo snel mogelijk aanmelden via: www.mediastages.nl

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat breng je mee?

  • Je bent een teamspeler, leergierig, creatief en zorgt graag voor een goede sfeer op kantoor, maar kunt individueel ook goed aan de slag.
  • Je neemt verantwoordelijk in je werk en je bent flexibel.
  •  Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je kan goed verhalen vertellen en weet de fijne kneepjes van social media.

Werken bij Omroep Zwart

Meer over dit bedrijf

Dit zijn we! Wij zijn Omroep ZWART. Onze missie: nieuwe helden de kracht geven om een thuis voor iedereen te bouwen. ZWART is wat je krijgt als je alle kleuren mengt. In plaats van eenvormigheid willen wij variëteit. In mensen, ideeën en uitingen. Een plek waar iedereen zich kan herkennen. Waar iedereen de kans krijgt om zelf programma’s te maken, ongeacht kleur, afkomst, religie, gender, seksuele voorkeur, levensovertuiging of handicap. Wij willen Nederland laten zien hoeveel talent, creativiteit en positivisme er in ons land is, wat nu gemist wordt. Herken jij je in de waarden van Omroep ZWART? Wij vinden het belangrijk dat alle collega’s binnen omroep ZWART aansluiting vinden bij de waarden van de organisatie: Uitgesproken, Grensverleggend, Nieuwsgierig en Verrijkend.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280