Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage in een dynamisch en creatief bedrijf? Kijk jij iedere film en serie op de streaming diensten (Zoals Netflix, Videoland, Prime en Disney+) en denk je graag mee over nieuwe programma's en documentaires die daar perfect tussen zouden passen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens je stage als programma ontwikkelaar ga je brainstormen over nieuwe ideeën voor de non-fictie afdeling binnen NewBe. Je gaat research doen naar bijvoorbeeld een spannend krantenartikel, de volgende grote naam in de muziek industrie of hét nieuwe reality gezicht die een serie zou moeten krijgen. Na de research weet je dit om te zetten in een prachtige keynote (pitch) presentatie.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een fulltime stage als programma ontwikkelaar en een goed kijkje achter de schermen hoe het er aan toe gaat bij de ontwikkeling van grote en kleine producties voor de (inter)nationale streaming markt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zijn op zoek naar iemand die zich herkent in onderstaande punten:

  • Creatief
  • Vol met ambitie
  • Enthousiast en flexibel
  • Bij voorkeur een journalistieke opleiding volgt
  • Overweg kan met Keynote
  • Zelfstandig en in teamverband zijn draai weet te vinden
  • Een passie heeft voor (on demand) content
  • Zich graag verdiept in een onderwerp en daar research naar doet
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft
  • Met overtuiging een idee kan pitchen

Werken bij NewBe

Meer over dit bedrijf

NewBe is een Amsterdamse producent gespecialiseerd in het maken van films, series, docu’s en formats. Met vernieuwende content en internationale ambities richten we ons op de digitale SVOD markt. NewBe is de enige Nederlandse partij met originals op alle grote platformen, zoals Videoland (Gewoon Boef, Like Monica, Altijd al Loiza, Ronnie: De Familie Flex), Netflix (Heartbreak High, TOON, Misfit), Amazon (De grote Slijmfilm), Pathé Thuis (Op gepaste afstand) en in de Nederlandse bioscopen (Meskina, Misfit The Switch). NewBe is een werkgever die gelijke kansen biedt en zet zich in voor het ondersteunen van diversiteit en inclusiviteit over ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, of - expressie, leeftijd, mentale of fysieke handicap en genetische informatie, burgerlijke staat, staatsburgerschap of elke andere door de wet beschermde categorie. Door dit te doen, kunnen we bijdragen aan een positieve culturele verandering in ons bedrijf en door de creatieve projecten die we met de wereld delen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280