Op de afdeling programma-ontwikkeling bedenken we nieuwe formats van de leukste en mooiste televisieprogramma’s voor zowel commerciële als publieke zenders. Wij zoeken een nieuwsgierige, proactieve en leergierige stagiair die enthousiast is om research te doen naar allerlei onderwerpen, zelfstandig in staat is om ideeën te verwerken. Die creatief kan schrijven en de vertaalslag kan maken van woord naar beeld en dit weet vorm te geven.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Je doet research naar uiteenlopende onderwerpen voor nieuwe formats;

  • Samen met een team van 5 collega’s doe je mee met brainstormsessies;

  • Je bent verantwoordelijk voor de vormgeving van allerlei ideeën, projecten en bereid je pitches voor.

Wat
BIEDEN WIJ?


  • Een stage waarin je veelal bezig bent met ontwikkeling en research;

  • Je bent werkzaam binnen een enthousiast team, in ons mooie kantoorpand in hartje Amsterdam met iedere dag de beste lunch ooit;

  • Goede begeleiding en de kans om een heleboel te leren over de creatieve kant van televisie maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Voor deze stage is het belangrijk dat je enthousiast wordt van concept ontwikkeling en tv programma’s bedenken. Je volgt een relevante studie op MBO/HBO of WO niveau. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en aantoonbare schrijfervaring.

De technische skills vinden wij heel belangrijk, dus kun je goed overweg met Photoshop, Premiere, Apple Pages en dergelijke programma’s, dan is dat een grote plus!

Wie is MediaLane B.V.

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een onafhankelijk bedrijf voor content-creatie. We ontwikkelen en produceren TV, LIVE, THEATER én ONLINE. MediaLane is onafhankelijk en werkt in opdracht van en in samenwerking met commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. Kwaliteit en talent, zowel voor als achter de schermen, staan bij MediaLane centraal.

TV
Als onafhankelijke televisieproducent werkt MediaLane voor zowel de publieke als de commerciële omroepen en digitale broadcasters in Nederland. MediaLane is producent van o.a. Even tot hier, Ellie op Patrouille, Paul Pakt Uit!, TV Show, Kees & Co, het Musical Awards Gala en meer.

LIVE
MediaLane Live Entertainment creëert en produceert live entertainment producties als o.a. Holland Zingt Hazes, André Hazes - live in Ahoy, SpaceXperience - Into the Future Live met André Kuipers, The Christmas Show in opdracht van RTL Live Entertainment.

THEATER
De nieuwste afdeling van MediaLane is THEATER. In 2020 gaat de eerste productie, HELLO, DOLLY!, in première en zal te zien zijn in diverse theaters in Nederland. Hierna zullen er snel meerdere producties gaan volgen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280