Jouw dagelijkse portie soulfood op de radio! Elke maandag t/m donderdag tussen 16:00 - 18:00 uur schotelen Angelique Houtveen en One’sy Muller je de lekkerste Funk, Soul en Jazz liedjes voor in de mix met mooie muzikale verhalen en nieuws van de dag. In het item “What’s Going on” nemen we de luisteraar mee in het nieuws dat speelt, soms groot, soms klein. In “Say What?!” pluizen we elke dag een songtekst uit, want waar gaan die legendarische tracks nou eigenlijk over? Angelique presenteert elke maandag en dinsdag, One’sy elke woensdag en donderdag.

Om dit team te versterken zoeken wij iemand voor wie muzikale grootheden zoals Marvin Gaye, Stevie Wonder en Aretha Franklin geen onbekenden zijn, maar die ook op de hoogte is van moderne artiesten zoals Frank Ocean, Lianne La Havas en Leon Bridges.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Je werkt hands-on mee aan redactie, productie en regie.
 • Je bent een onmisbare schakel in de creatie van dagelijkse showcontent en langetermijnprojecten.
 • Je krijgt de kans om audio te bewerken en teksten te schrijven die de ether vullen met soulvolle klanken.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een stage die je nieuwsgierigheid uitdaagt en muzikaal prikkelt.
 • Een warm en gedreven team dat jou met open armen ontvangt.
 • Collega's die net zo gepassioneerd zijn over muziek als jijzelf, en waarvan de liefde voor muziek door de gangen van Sublime resoneert.
 • We werken in een klein team, dus meekijken bij andere shows of meewerken aan toffe radioprojecten is een mogelijkheid, laat ons weten wat jij wil leren!
 • We zorgen ervoor dat je hier de deur uitloopt als een all-round radiomaker

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en je stempel te drukken op de wereld van Soul, Funk Jazz? Solliciteer vandaag nog en wees niet bang een leuke Spotify playlist met jouw favorieten mee te sturen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Een interesse in radio, met een oprechte liefde voor Soul, Funk, Jazz, R&B en Hiphop. 
 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van (radio)media, journalistiek, communicatie en/of entertainment, waarbij je een stage van minimaal 20 weken moet lopen. MBO niveau 4 is ook een optie voor getalenteerde kandidaten.
 • Je bent communicatief vaardig, nieuwsgierig, kritisch en creatief.
 • Je bent op de hoogte van wat er speelt in de wereld en weet de juiste onderwerpen voor de show te selecteren. 
 • Je neemt initiatief, brengt ideeën in en gaat lekker op de vibe van een live radioshow.
 • Eventuele werkervaring bij een lokale radio-omroep is een mooie bonus.

Werken bij Radiocorp

Meer over dit bedrijf

100% NL en SLAM! zijn de leukste mediamerken van Nederland en zijn onderdeel van RadioCorp in Naarden. Bij RadioCorp werken de vechters van het media vak en hebben we veel liefde, passie en grote betrokkenheid bij onze merken en ons werk. We zorgen elke dag voor de beste content op radio, televisie, online en events. Dit maken we met een jong en energiek team vanuit onze prachtige kantoor dat gevestigd is in een oude boerderij in Naarden. We zijn een bedrijf waar content, creativiteit, commercie en fun samenkomen en zijn continu op zoek naar nieuwe energie om onszelf opnieuw uit te vinden en sterker te worden. In ons bedrijf hangt een informele en ongedwongen sfeer, maar we houden wel van aanpakken en hard werken. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom en kunnen bij ons laten zien wat ze in huis hebben. Naast je vaste werkzaamheden krijg je bij ons ook veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280