Heb je een grote liefde voor boeken en lezen, ben je creatief en doe je graag (online)redactie-ervaring op? Dit is je kans!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkzaamheden bestaan uit verschillende redactionele en ondersteunende taken. Je werkt mee aan de dagelijkse uitingen van Brommer op zee op de verschillende social media-kanalen, de website, de nieuwsbrief én de speciale Brommer op zee-app.


Daarbij denk je creatief mee over de invulling van het tv-programma en de bijbehorende online uitingen. Je bent bij redactievergaderingen, brainstorms en natuurlijk de opnamedagen in de studio voor de TV-uitzendingen of op locatie voor reportages.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stage met ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. In een leuk team – al zeggen we het zelf ;) – van twaalf mensen inclusief de twee presentatoren met wie je allemaal samen zal werken.


De redactie is op een of twee vaste dagen bij de VPRO in Hilversum aanwezig, om de week is er in het weekend een opnamedag in Hilversum of Amsterdam, en de rest van de week wordt er vanuit huis gewerkt. Op de thuiswerkdagen hebben we veel contact: we werken we samen door online te overleggen via chats en online meetings.


We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren kan tot en met 22 mei 2022.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • We zoeken een (online)talent met groot hart voor geschreven verhalen en een HBO- of WO-denkniveau.
  • Je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden.
  • Je weet hoe sociale media werkt en vindt het leuk om creatieve content ideeën te verzinnen.
  • Je hebt inzicht in de verschillende doelgroepen van het boekenprogramma online en op TV.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Zo zie je ’t nergens. Je kent ons van programma’s als De Avondshow met Arjen Lubach, VPRO Tegenlicht, VPRO Dorst, Sekszusjes TV, Plakshot en 3voor12. We produceren een hele hoop, van serieus tot satire. En we zoeken altijd stagiairs. Om bijvoorbeeld mee te produceren aan onze reisseries, om deel uit te maken van onze (web)redacties of om bekendheid voor onze programma’s te genereren bij Publiek & Marketing. Voor nieuwsgierige, creatieve en talentvolle schrijvers, video- en radiomakers, vormgevers, producers of marketeers is er bij ons altijd plek. De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280