Vrije Geluiden, het alternatieve muziekmerk van de VPRO. Ben jij een liefhebber van avontuurlijke muzieksoorten? Dan zoeken we jou! Voor deze stage zoeken we iemand die onze kleine redactie wil ondersteunen. Omdat we met een kleine groep zijn, kun je op alle gebieden meedraaien (redactie én productie). Twijfel je nog welke richting je precies op wil? Dan is deze stage voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Vrije Geluiden uit zich op allerlei media: online, tv, radio, podcast. We vinden het fijn als je elke twee weken meegaat naar de tv-opnames van de Vrije Geluiden Sessies. Op deze dag ondersteun je de producer en eindredacteur én de muzikanten. De rest van de week maak jij samen met onze redacteur de online content voor alle dingen die we doen met Vrije Geluiden. Dit kan het schrijven van een artikel zijn, het monteren van een promo-video of het uitwerken van een interview. Ook beheer je met de redactie onze posts op sociale media.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage waar je op alle vlakken ervaring kunt doen: je bent op de redactie, op de set, en de montage. We staan ook altijd open voor eigen ideeën! Misschien wil je wel een afstudeeronderzoek schrijven? Veel is mogelijk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent leergierig, zelfstandig en handig met sociale media.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Zo zie je ’t nergens. Je kent ons van programma’s als Zondag met Lubach, Tegenlicht, Joardy Season, Sekszusjes TV en De wereld van de Chinezen. We produceren een hele hoop, van serieus tot satire. En we zoeken altijd stagiairs. Om bijvoorbeeld mee te produceren aan onze reisseries, om deel uit te maken van onze (web)redacties of om bekendheid voor onze programma’s te genereren bij Publiek & Marketing. Voor nieuwsgierige, creatieve en talentvolle schrijvers, video- en radiomakers, vormgevers, producers of marketeers is er bij ons altijd plek. De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Jessica Loomans

+31 035 6466281