Ben jij een journalist met veel interesse in politiek? Zoek jij verdieping achter het nieuws? En vind je het iedere keer opnieuw een uitdaging om een onderwerp tot op de bodem uit te zoeken? Lees dan verder. Want de redactie van Buitenhof, het politieke live interview- en discussieprogramma van VPRO, BNNVARA en AVROTROS is met ingang van 1 februari 2022 op zoek naar een stagiair. Het gaat om een crossmediale functie. Je werkt dus mee aan de televisie-uitzending en verricht werkzaamheden voor online.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt mee op de redactie van Buitenhof en helpt mee in de voorbereidingen voor de uitzendingen.

Je doet onderzoek naar de verschillende onderwerpen, je draagt mogelijke interessante gasten aan, onderhoudt contacten met de gasten en houdt voorgesprekken.

Verder ondersteun je tijdens de uitzending de online redactie en bedenk je hoe je de gesprekken naar online kan vertalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Als stagiair bij Buitenhof ben je volwaardig lid van de redactie en kom je in een dynamische en bevlogen omgeving terecht waar je in korte tijd veel kan leren, verantwoordelijkheden krijgt en er ruimte is voor initiatief en eigen ideeën.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • We zoeken een leergierige stagiair die het belangrijkste nieuws uit Den Haag op de voet volgt en een brede algemene interesse heeft.
  • Je bent zelfstandig, hardwerkend, enthousiast en kan goed in teamverband werken.
  • Je kan werken met montageprogramma’s, zoals Premiere Pro en social media kent geen geheimen voor je.
  • Daarnaast ben je van 1 februari 2022 t/m eind juni 2022 vijf dagen per week beschikbaar (36 uur). De werkweek van Buitenhof loopt van woensdag tot en met zondag.

Voor deze stagevacature geldt een stagevergoeding van € 325,- bruto bij fulltime stage.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Zo zie je ’t nergens. Je kent ons van programma’s als Zondag met Lubach, Tegenlicht, Joardy Season, Sekszusjes TV en De wereld van de Chinezen. We produceren een hele hoop, van serieus tot satire. En we zoeken altijd stagiairs. Om bijvoorbeeld mee te produceren aan onze reisseries, om deel uit te maken van onze (web)redacties of om bekendheid voor onze programma’s te genereren bij Publiek & Marketing. Voor nieuwsgierige, creatieve en talentvolle schrijvers, video- en radiomakers, vormgevers, producers of marketeers is er bij ons altijd plek. De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280