Jij krijgt bij ons de kans om elke dag interessante verhalen te maken. Jij gaat frisse, vernieuwende content maken voor verschillende platformen en social media kanalen van de KRO-NCRV, in welke vorm dan ook. Denk groots, hier mag het.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor het programma The Passion zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Deze titel heeft naast de televisie-uitzending ook online een prominente plek.


The Passion is hét muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de wederopstanding van Jezus. Vanaf 2021 te zien bij KRO-NCRV, met een vertrouwd, vernieuwend én verlengd Paasverhaal.  • Voor dit programma vul je onze platformen en social media kanalen met extra informatie, video’s en verdiepende content.

  • Ook vind je het interessant om op basis van bezoekersgedrag online nieuwe invalshoeken en ideeën op te doen.

  • Je bent continu bezig met het optimaliseren en perfectioneren van onze kanalen aan de hand van data en je eigen creativiteit.

Wat
BIEDEN WIJ?

Ruime creatieve vrijheid, goede begeleiding en een groot project!


Je komt te werken op de afdeling Innovatie (voorlopig even niet fysiek); een groep jonge enthousiastelingen die wild wordt van alles wat er op het gebied van online innovatie gebeurt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je vindt het interessant wat de KRO-NCRV doet en maakt. Je hebt al enige ervaring met schrijven en samenwerken.

Wie is KRO-NCRV

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280