Jij krijgt bij ons de kans om elke dag interessante verhalen te maken. Jij gaat frisse, vernieuwende content maken voor het vernieuwde platform van KRO-NCRV, in welke vorm dan ook. Denk groots, hier mag het.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Met ons platform zoeken we de verdieping op. Waarom maken we wat we maken bij KRO-NCRV? Jij gaat deze verhalen verzamelen. Je speelt in op de actualiteit en gebruikt deze voor het maken van content. Ook vind je het interessant om op basis van bezoekersgedrag op het platform nieuwe invalshoeken en ideeën op te doen.

Je bent continu bezig met het optimaliseren en perfectioneren van het platform aan de hand van data en je eigen creativiteit.

Wat
BIEDEN WIJ?

Ruime creatieve vrijheid, goede begeleiding en veel nieuwe projecten! Je komt te werken op de afdeling Innovatie (voorlopig even niet fysiek); een groep jonge enthousiastelingen die wild wordt van alles wat er op het gebied van online innovatie gebeurt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je vindt het interessant wat de KRO-NCRV doet en maakt. Je hebt al enige ervaring met schrijven en samenwerken.

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280