Op de nieuwsredactie van AT5 is plek voor een enthousiaste en nieuwsgierige stagiair. Je houdt je onder andere bezig met het bedenken en voorbereiden van nieuwsonderwerpen voor televisie en internet. Onze voorkeur gaat uit naar een student die ongeveer 5 maanden stage bij ons kan komen lopen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Bedenken en voorbereiden van nieuwsonderwerpen voor televisie en internet
  • Journalistieke research en het uitwerken daarvan behoren tot je kerntaken
  • Je maakt deel uit van de nieuwsredactie van AT5

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage aan in een dynamisch mediabedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. De standplaats is Amsterdam.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Wij zoeken een enthousiaste student met doorzettingsvermogen, een journalistieke drive en een professionele instelling
  • Je hebt originele ideeën en durft met verrassende invalshoeken te komen
  • Rijbewijs is een pré
  • Eerder starten mogelijk

Werken bij AT5

Meer over dit bedrijf

Amsterdam is de mooiste stad van Nederland. We barsten van de culturen, nationaliteiten, talenten en ideeën. Van het ondernemend, lerend en creatief vermogen. Van de handel, horeca, historie, bijzondere plekken, gebeurtenissen en evenementen. Van die enorme rijkdom maken we je graag deelgenoot. Volg ons 24/7 via at5.nl, onze app, social kanalen (Facebook, YouTube, Twitter, Instagram) en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden. AT5 is met SALTO, FunX en Concertzender onderdeel van de Publieke Omroep Amsterdam (POA), en werkt samen met mediapartner NH Media.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280