Doe je een MBO-, HBO- of HBO Associate Degree-opleiding, moet je bij voorkeur 9 maanden - maar 5 maanden behoort ook tot de mogelijkheden - stage lopen en heb jij een groot hart voor ZWART?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De creatieve directeur is eindverantwoordelijk voor alle content die op Omroep ZWART wordt verspreid. Hiervoor willen we nu de kans bieden om een nieuw talent mee te laten lopen om op dit gebied ondersteuning te bieden.

De stagiair Junior Creative heeft naast de nodige aanstekelijke enthousiasme een vurige passie voor creativiteit. We zoeken naar een stagiair met een gezonde dosis inhoudelijke gedrevenheid, die hiernaast ook kritisch durft te zijn. Ook zijn we op zoek naar iemand die leergierig, flexibel en ondernemend is. Een teamplayer die meerdere petten durft op te doen, van notuleren tijdens een overleg tot aan het voorbereiden van de brainstorms.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een fantastische kans om je te ontwikkelen bij deze inclusieve en diverse organisatie. Je kunt van betekenis zijn en deze organisatie verder vorm en kleur geven.
 • Je gaat samenwerken met een creatief team in een inspirerende kantooromgeving.
 • Je krijgt een vergoeding van € 475,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent een kei in structureren.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal, mondeling en in geschrift.
 • Je leest en schrijft graag.
 • Je vindt het leuk om naar (nieuwe) programma’s te kijken en te luisteren.
 • Je denkt graag mee als het gaat over nieuwe formats en projecten.
 • Je bent organisatorisch sterk, gestructureerd en hebt gevoel voor social media content.
 • Je bent op zoek naar een fulltime meewerkstage voor de duur van minimaal 6 maanden;
 • In het bezit van een Rijbewijs B is géén pré.

Werken bij Omroep Zwart

Meer over dit bedrijf

Dit zijn we! Wij zijn Omroep ZWART. Onze missie: nieuwe helden de kracht geven om een thuis voor iedereen te bouwen. ZWART is wat je krijgt als je alle kleuren mengt. In plaats van eenvormigheid willen wij variëteit. In mensen, ideeën en uitingen. Een plek waar iedereen zich kan herkennen. Waar iedereen de kans krijgt om zelf programma’s te maken, ongeacht kleur, afkomst, religie, gender, seksuele voorkeur, levensovertuiging of handicap. Wij willen Nederland laten zien hoeveel talent, creativiteit en positivisme er in ons land is, wat nu gemist wordt. Herken jij je in de waarden van Omroep ZWART? Wij vinden het belangrijk dat alle collega’s binnen omroep ZWART aansluiting vinden bij de waarden van de organisatie: Uitgesproken, Grensverleggend, Nieuwsgierig en Verrijkend.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280