Heb je nog geen stage en doe je een journalistieke studie of communicatie? Dan is dit je kans! F1 Maximaal zoekt een stagiair journalistiek per 1 februari 2022.

Sinds 2 januari 2017 is de site, onderdeel van Valkering Media B.V., live en groeit razendsnel. In 2018 is de site meer dan 400 procent gegroeid. In 2019 is daar nog eens 20 procent bij gekomen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat artikelen schrijven over de Formule 1 en Max Verstappen. Daarnaast leren wij je om zelf content te verzinnen en hier achteraan te gaan. Ook leer je gebruik te maken van onze social mediakanalen, leer je hoe je het bereik van artikelen vergroot en is een innovatieve blik hierop altijd welkom!

Wat
BIEDEN WIJ?

We zoeken een stagiair die kan helpen met het schrijven van artikelen, het vinden van nieuws en het bedenken van leuke invalshoeken. Ook leer je om te gaan met social media en het werken in een teamverband.

We zijn relatief jong qua bestaan, wat betekent dat je zeggenschap hoger is dan bij een gevestigde website of onderneming.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Affiniteit met Formule 1 en Max Verstappen
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden
  • Flexibel inzetbaar
  • Minimaal HBO/WO-opleiding in de richting journalistiek of communicatie
  • Een pro-actieve houding

Werken bij Valkering Media B.V.

Meer over dit bedrijf

Valkering Media B.V. is een jong bedrijf met werknemers tussen de 20 en 35 jaar. We zijn gesitueerd in Amsterdam-Duivendrecht. We geven sportwebsites uit over Ajax, Formule 1 en wielrennen. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt als informeel.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280