Ajax Showtime is op zoek naar een vaardige student journalistiek die beschikbaar is per september 2020. Ben je een talentvolle schrijver en heb je een sterke affiniteit met Ajax? Dan is Ajax Showtime voor jou het juiste stageadres.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat bij Ajax Showtime allerlei uiteenlopende nieuwsberichten schrijven over de voetbalclub Ajax. Dit kan variëren van een afgeronde transfer tot aan een column waarin jij jouw mening naar buiten brengt. Verder ga je je bezighouden met social media (Twitter, Facebook en Instagram). Je creëert content en publiceert dit vervolgens.

Ook ga je de interactie aan met bezoekers, zowel op de website als via e-mailverkeer.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij Ajax Showtime krijg je te maken met een jong, fris team. Er is veel ruimte voor eigen inbreng voor wat betreft de eigen content, dus ook je zelfstandigheid en creativiteit kunnen een boost krijgen tijdens jouw stageperiode! Bij de stage hoort als vanzelfsprekend ook een bijpassende stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken iemand die creatief is en invalshoeken voor nieuws kan bedenken, nauwkeurig is en correct Nederlands schrijft, die doorzettingsvermogen heeft, flexibel is en natuurlijk - niet onbelangrijk - kennis over Ajax heeft. De stagetermijn start in september maar in overleg kan dit ook eerder.

Wie is Valkering Media B.V.

Valkering Media B.V. is een jong bedrijf met werknemers tussen de 20 en 35 jaar. We zijn gesitueerd in Amsterdam-Duivendrecht. We geven sportwebsites uit over Ajax, Formule 1 en wielrennen. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt als informeel.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280