Wat is cancel culture in VR? Wat is Spuiten en Slikken in the metaverse? Kunnen we 3 op Reis in augmented reality maken of wat is #BOOS op Discord? Jij gaat het maken bij BNNVARA!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De ene helft van je tijd zet je samen met je team trends en nieuwe technologieën in als nieuw onderdeel binnen BNNVARA en of onze bestaande merkverhalen (bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen, de Nieuws BV, Over Mijn Lijk, First Dates, Kassa en Spuiten en Slikken). En in de andere helft van je tijd verdiep je je vol in een zelfgekozen trend.

In het geval van een afstudeerstage richt je je volledig op jouw zelfgekozen onderzoek. Wij begeleiden je om tot een afstudeeropdracht te komen zowel perfect bij jou past als bij de waarden van BNNVARA.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek waar je het gehéle creatieve proces gaat doorlopen, je de skills leert om trends te vertalen naar nieuwe verhaalvormen en je eigen gevalideerde masterplan in elkaar zet. En heb je, als je het een beetje slim aanpakt, een sterk (media)netwerk om je heen opgebouwd!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Jouw favoriete onderdeel binnen het creatieve proces is de onderzoeks- en conceptfase waarin je in meerdere iteraties het probleem van de beoogde doelgroep weet op te lossen.
  • Je hebt een oog voor de laatste tech, maatschappij en mediatrends óf de bereidheid hier vól in te duiken.
  • Je bent creatief, kan prachtig binnen de lijntjes kleuren, maar krijgt meer energie wanneer je er vol buiten los mag.
  • En je wil vooral het verschil maken, zodat je jezelf en BNNVARA een tandje hoger schopt.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280