Zodiak Nederland is producent van o.a. Temptation Island Vips, Expeditie Robinson, Je Zal Het Maar Hebben, Tygo in de GHB en Wegmisbruikers. Wil jij graag dicht bij deze programma’s staan en nieuwe verzinnen?


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Kom stage lopen bij de Sales & Development afdeling! En verzin mee aan nieuwe hits voor TV/Online of video-diensten als Netflix of Videoland. Ben jij een dromer, denker en doener en ben je lekker enthousiast? Dan is dit de plek om alles te leren rond de beginfase van een programma of concept.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een uitdagende stageplek met mogelijk een dienstverband na afronden van je opleiding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je zit in de laatste fase van je opleiding (liefst journalistiek) en wil je graag in de praktijk verder ontwikkelen. 

Wie is Zodiak Nederland

Zodiak Nederland is een creatief, prijswinnend televisiebedrijf en is één van de grootste producenten van Nederland. We ontwikkelen, produceren en distribueren succesvolle formats en branded content voor alle publieke omroepen, commerciële zenders & OTT platformen in Nederland. Bovendien zijn we, als onderdeel van het succesvolle wereldwijde televisieconcern Banijay, zeer actief op de internationale televisiemarkt, zodat de door ons bedachte formules ook in vele andere landen te zien zijn. Wij zijn gevestigd op het Mediapark te Hilversum.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280