Ben je een echte tv-liefhebber (van Netflix tot Omroep MAX)? Heb je een brede algemene kennis en interesse in uiteenlopende verhalen? En ben je op zoek naar een stage waarin je leert hoe een idee tot een echt tv-programma wordt ontwikkeld? Dan is dit de stage voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij hebben binnenkort weer een stageplaats beschikbaar op onze afdeling programmaontwikkeling, de creatieve afdeling van Concept Street. We zijn een jong en ambitieus productiehuis, dat programma’s produceert voor de publieke omroep, commerciële zenders en online streamers. Als stagiair programmaontwikkeling ontwikkel je volop mee aan onze nieuwe formats voor binnen- en buitenland.


Binnen deze stage ben je volledig onderdeel van het creatieve team. De werkzaamheden zijn iedere dag weer anders. In een typische week hebben we een brainstorm staan voor nieuwe ideeën voor TV en/of online, duik je in de research voor een nieuw idee, schrijf je een pakkende tekst voor een nieuw tv-format, hou je tussendoor het medianieuws en de kijkcijfers in de gaten, en bereiden we als team een pitch voor – conceptueel, in tekst en in beeld.


Zo ben je betrokken bij alle projecten die eraan gaan komen en leer je het ontwikkelingsproces van begin tot eind kennen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een uitdagende stage in een klein, jong en dynamische bedrijf. Ons creatieve team is klein, waardoor de lijntjes kort zijn – je bent volledig betrokken bij alle nieuwe ontwikkelingen.


Je wordt een-op-een begeleid, maar je krijgt alle vrijheid om je ook zelfstandig te ontplooien. Het is een stage van 5 a 6 maanden en start in februari. In overleg is op een ander moment starten (november - januari) ook mogelijk.


Verder werken wij uiteraard volgens de geldende voorschriften m.b.t. COVID-19. Op dit moment is dat nog volledig vanuit huis, maar we hopen dat we tijdens jouw stage al wel weer (1 of meer dagen) op ons kantoor in Hilversum aan de slag te gaan.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent creatief, hebt een brede interesse en beschikt over een goede dosis humor
  • Je loopt niet weg voor verantwoordelijkheid, je bent leergierig en zoekt echt een stage om iets van te leren
  • Je houdt van TV in de breedste zin van het woord (je bingewatcht die ene crime docu, maar kan een guilty pleasure ook waarderen)
  • Je kunt goed schrijven (NL/ENG)
  • Ervaring met Avid of Adobe programma’s (Premiere, Indesign, Photoshop) is niet vereist, maar wel een groot pluspunt

Wie is Concept Street

Concept Street is een jong creatie- en productiebedrijf - opgericht door ervaren tv-makers - dat zich bezighoudt met de productie van lineaire en online TV-programma’s. Je kunt ons o.a. kennen van Denkend aan Holland (MAX, NPO1) met André van Duin en Janny van der Heijden, Fred van Leer: Alles uit de Kast (TLC), Restaurant Misverstand (SBS6), Familie Gillis: Massa is kassa (SBS6) en Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen (BNNVARA, NPO3). 

Concept Street is onderdeel van Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280