Werken bij het leukste mediabedrijf van Nederland? Grijp nu je kans! NPO Start is de hele publieke omroep in één app. NPO Plus is de betaalvariant waarmee we Nederlanders nog beter kunnen bedienen. We zorgen ervoor dat mensen altijd de beste programma’s binnen handbereik hebben. NPO Start is er voor mensen die willen ontspannen, bijblijven en geïnspireerd willen raken.

Het curatieteam van NPO Start/Plus zorgt voor de totale planning en programmering op zowel de site als de app. We zorgen ervoor dat bezoekers van het platform zo goed mogelijk bediend worden in hun wensen en zoekopdrachten. We zorgen voor een goede vindbaarheid van programma’s en tonen daarbij ook verrassende tips vanuit een andere invalshoek. Of bezoekers nu willen terugkijken, vooruitkijken of lekker het hele seizoen willen bingen, bij NPO Start/Plus ben je aan het juiste adres.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je ondersteunt het Curatieteam in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het realiseren van de dagelijkse planning op NPO Start, zoals het plaatsen van de juiste programma’s in de juiste linten op de homepage. Daarnaast denk je mee over ontwikkelingen op het platform; hoe kunnen we de gebruiker nog beter bedienen? Wat zijn hun wensen? Een aantal van je werkzaamheden zijn:


• Controleren van nieuwe beschikbare programma’s


• Bijwerken franchisepagina’s


• Onderhouden van speellijsten (ook binnen het Kindprofiel)


• Collectiepagina’s bijhouden


• Opvragen van geschikte afbeeldingen


• Afbeeldingen bewerken in Photoshop

Wat
BIEDEN WIJ?

Gedurende een periode van vijf maanden kun je veel leren in een divers team in een unieke omgeving. Een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen en in de praktijk te ontdekken of je hart sneller gaat kloppen van VOD diensten.


In verband met de huidige ontwikkelingen zul je deels thuis en deels op het Media Park werkzaam zijn. Het betreft een fulltime functie (36 uur), met ruimte voor een (afstudeer)onderzoek (in overleg).


Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie vóór 30 juli.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij ambitieus, leergierig, creatief met oog voor detail? En wil je graag meer leren over de wondere wereld van Video On Demand? Denk je graag mee over ontwikkelingen op het platform en kun je vanuit de gebruiker denken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring met Adobe Photoshop is een pré. 

Wie is NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280