Wil jij leren om goede, betekenisvolle content te maken voor een specifieke en betrokken doelgroep? EO BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep en zoekt nieuwe content creators vanaf februari 2023. Heb jij een passie voor schrijven en / of video's maken, (christelijke) jongeren en ben je creatief en leergierig? Wil je meedraaien in een jong team dat zich snel ontwikkelt en waar je niet als hulpje wordt behandeld? Dan is deze vacature absoluut voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site, in ons magazine en op onze socials besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Als stagiair content creator maak je content voor onze site, ons magazine en socials (korte nieuwsberichten, voxpopjes, columns, langere achtergrondartikelen, interviews, videoportretten en informatieve video's), woon je redactievergaderingen bij en pitch je je eigen ideeën. Je denkt mee en ontwikkelt nieuwe rubrieken, houdt onze social media bij, denkt mee over beeld en vormgeving en nog heel veel meer.

Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • VRIJHEID: Bij BEAM is er ruimte om te nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan.
  • BEGELEIDING: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden.
  • MONEY: Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week.
  • BREED AANBOD: Magazine, social media, video's, evenementen, site, analytics, nieuwe concepten.

Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jouw talentenpakket past.

Je kan tot 20 november solliciteren op deze stageplek!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair heeft een passie om verhalen te vertellen. Of je dit het liefst schrijvend of met video doet, is aan jou. Ook vind je jongeren te gek en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent creatief, leergierig, sociaal en volgt een opleiding Journalistiek, Nederlands of Communicatie, liefst derde- of vierdejaars. (Volg je een andere studie en wil je toch solliciteren? Verras ons!)

Affiniteit met het christelijk geloof is een must. Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen in de week vanaf 6 februari 2023. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280