wat
GA JE DOEN

Je wordt toegevoegd aan het cluster Klimaat&Energie, omdat hier ook je stagebegeleider gestationeerd is. Dit betekent niet dat je alleen maar reportages hoeft te maken rondom deze thema's, al zal de nadruk er wel op liggen. Samen met je collega’s werk je aan verhalen voor EenVandaag op radio, televisie en online. We zullen je leren hoe je een reportage voorbereidt, draait en monteert.

Je kernwerkzaamheden liggen bij bureauredactie, maar op al je 'eigen' items zul je meegaan op de draaidag en in de montage kunnen meekijken, zodat je de werkwijze leert doorgronden en 'eigen' weet te maken.

Aan het einde van de stage ben je mogelijk in staat om (vrijwel) zelfstandig mee te draaien op onze redactie.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een stage voor 36 uur in de week, 4 x 9 met 1 dag vrij in de week
  • Een stagevergoeding van € 475,00- bruto per maand bij een fulltime stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De ideale stagiair..

  • heeft een neus voor nieuws en actualiteiten
  • is taalvaardig, in woord en beeld
  • is een teamplayer
  • is leergierig en nieuwsgierig -beschikt over veerkracht
  • heeft geen 9-tot-5 mentaliteit

EenVandaag is de actualiteitenrubriek van AVROTROS. We helpen het nieuws te duiden; op tv, radio en online. We analyseren nieuwsontwikkelingen op een duidelijke manier, die dicht bij de mensen staat. In EenVandaag komen niet alleen deskundigen aan het woord, maar juist ook mensen die direct bij het nieuws betrokken zijn. Onderwerpen uit het hart van de samenleving. De redactie is een gemotiveerde club mensen die zich inzetten voor de journalistiek. De sfeer is informeel. Bij AVROTROS geloven wij in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. Daarom nodigen we kandidaten met een diverse achtergrond van harte uit om te solliciteren. Wij waarderen de verschillen tussen mensen en willen graag een team samenstellen dat een afspiegeling is van de samenleving waarin wij opereren. We zeggen er eerlijk bij dat we daar nog niet zijn. Als je dat niet erg vindt en daar samen met ons aan wil werken, staan we daar heel erg voor open.

Werken bij AVROTROS

Meer over dit bedrijf

AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS. AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. AVROTROS is er voor cultuur en rechtvaardigheid. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt. Om dat elke dag vol trots te kunnen laten zien en horen, vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij AVROTROS mag zijn zoals die is. Jouw kwaliteiten en talenten worden hier gezien en verder ontwikkeld. Samen inspireren we elkaar om nieuwe, betere programma's te maken. Voor ons. Heel Nederland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280