Nieuwsuur wil elke dag vooroplopen met onthullende reportages en scherpe interviews. We zijn op zoek naar nieuwsgierige journalisten, mensen met een brede kennis van maatschappelijke ontwikkelingen. Je vraagt door waar anderen ophouden en hebt een kritische houding. Nieuwsuur streeft naar een diverse samenstelling van de redactie.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat werken op de binnenlandredactie van Nieuwsuur. Je gaat eigen ideeën inbrengen, feiten checken, beeld zoeken, draaiafspraken maken en mee op reportage.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een stage waar je zo snel mogelijk zelfstandig meedraait bij het researchen en produceren van TV-reportages.

Het is geen meekijkstage, maar je gaat direct zelf aan de slag met het uitzoeken van onderwerpen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt een kritische houding en brede maatschappelijke kennis.

  • Je hebt relevante ervaring opgedaan in de journalistiek of elders.

  • Je bent onafhankelijk, en houdt van onregelmatig en inhoudelijk uitdagend werk.

  • Je bent minimaal drie maanden beschikbaar.

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280