NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online/YouTube een stagiair. Heb je een liefde voor muziek? Betrap jij jezelf er wel eens op dat je uren kan doorbrengen in de diepe krochten van het internet en YouTube? Volg jij alle trends, grote kanalen/merken en nieuwe innovaties op de voet en weet je precies wat en wie trending is? Wie weet word jij dan onze nieuwe stagiair!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair heb je een dubbelrol voor zowel de Online-afdeling als de YouTube-afdeling. Voor Online ben je bezig met het creëren van content voor onze social kanalen, stukken schrijven voor de website en opzetten van videoproducties. Voor YouTube ben je bezig met het uploadproces, de online verspreiding en de analytics achter de content.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt te werken op de allerleukste afdeling van NPO 3FM: de online redactie. Hier ga je dagelijks aan de slag met het optimaliseren van onze content en meedenken over nieuwe concepten en ze daadwerkelijk uitvoeren. Je werkt samen met dj’s, artiesten en bezoekt toffe evenementen. Periode: juli t/m januari, maar we kunnen overleggen over de data.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Creatief, ambitieus en geen 9 tot 5 mentaliteit 
  • Ervaring met YouTube Analytics is een pré 
  • Ervaring met een CMS (Content Management Systeem) is een pré 
  • Affiniteit met online trends 
  • Je hebt een brede muzieksmaak en weet welke nieuwe artiesten belangrijk zijn 
  • HBO Media, Communicatie, Journalistiek of aanverwant

Wie is NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280