Stagiair beeldredactie die kan monteren en talent heeft voor inhoud.

ITV Studios bied je een stage met uitzicht op een baan waarbij je door professionals wordt opgeleid tot allround programmamaker. Je krijgt een plek in het hart van de redactie en wordt uitgedaagd om zowel creatief, productioneel als inhoudelijk jezelf te bewijzen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Het bedenken, zoeken en monteren van fragmenten voor diverse programma’s binnen ITV Studios;
  • Het bewerken van foto’s in Photoshop;
  • Het creatief ondersteunen van de redactie en actief mee helpen met productie;
  • Het assisteren met draaien en monteren van items en castings voor verschillende programma’s.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stage met eventuele doorgroeimogelijkheden naar een vaste functie. Het betreft een stage vanaf januari/februari 2021 voor minimaal 5 maanden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zijn voor deze stage op zoek naar een creatieve, enthousiaste, nauwkeurige en algemeen ontwikkelde stagiair beeldredactie. Je hebt affiniteit met actualiteit, televisie, sport, geschiedenis en showbizz en je bent altijd de eerste die de leukste online filmpjes vindt. Daarnaast ben je geïnteresseerd in te televisiewereld en ben je op de hoogte van welke programma’s op dit moment op tv zijn.

Je hebt enige ervaring met het monteren van videomateriaal met Final Cut Pro 7 en/of 10 of Adobe Premiere Pro. Ervaring met photoshop is een enorme pré.

Tevens ben je stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig en kun je goed samenwerken in een team. Je zit in je laatste jaar van je hbo- of universitaire opleiding in de richting van (Nieuwe) Media, Journalistiek, Communicatie of Kunsten.


Wie is ITV Studios Netherlands B.V.

ITV Studios Netherlands is de Nederlandse productietak van het Britse mediabedrijf ITV Studios. Dat geeft ons toegang tot de catalogus van ITV Studios en stelt ons in staat om op hoog niveau content te ontwikkelen. ITV Studios Netherlands is als een van de grootste productiehuizen van Nederland een plek waar creatieve, ondernemende en bevlogen makers werken aan content in alle mogelijke genres en voor elk platform. Wij willen inspireren en doen dat zowel in de organisatie als ver daarbuiten. Met programma’s als The Voice, Ik Hou van Holland, Married at First Sight, Weet Ik Veel, Bommetje, Het Perfecte Plaatje, De Wereld Rond met 80-jarigen, Love Island en Oogappels weten we miljoenen mensen te raken. ITV Studios Netherlands is een bedrijf waar we door middel van onze creativiteit en kwaliteit mensen inspireren.

MORE THAN TV

ITV is een van de grootste mediabedrijven in de UK. ITV bestaat uit enerzijds het grootste commerciële televisienetwerk in Engeland met diverse zenders. Maar ITV is meer dan alleen televisie. Het is ook een wereldwijd productie- en distributiebedrijf, genaamd ITV Studios. ITV Studios heeft in 14 landen lokale productiehuizen. ITV Studios Netherlands is er daar 1 van. Wereldwijd werken er meer dan 5000 mensen voor ITV.

Global Entertainment, ITV Studios (GE) richt zich op de internationale verkoop en exploitatie van formats uit de catalogus van ITV Studios, Talpa, Armoza en Twofour. En daaronder vallen onder andere wereldwijd fenomeen The Voice en de spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior (122 versies in meer dan 180 landen). Maar ook het populaire ‘Love Island’, ‘Hell’s Kitchen’, ‘I’m A Celebrity…Get Me Out of Here’, ‘The Four’, ‘The Chase’ maar ook ‘Ik hou van Holland’. GE staat bekend om haar expertise op het gebied van het managen van shows die een groot publiek trekken, een groot mondiaal commercieel potentieel hebben en content via allerlei manieren, waaronder merklicenties, merchandising, commerciële integratie en digitale en sociale activiteiten, te monetariseren. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende ITV Studios-shows.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280