Heb jij altijd de volgende grote TV-hit, spannende true crime serie of spraakmakende documentaire willen bedenken? Ben jij een ‘creatieve duizendpoot’, die het ook leuk lijkt om bij hen idee een filmposter, pitch deck of huisstijl te designen? Ben jij ook nog eens beschikbaar vanaf mei voor in ieder geval 5 maanden? Dan is Monday Media op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als allround stagiair ben je onderdeel van de spil van het bedrijf: de afdeling programma-ontwikkeling. Daar worden, zoals doet vermoeden, nieuwe tv-programma’s verzonnen. Als stagiair help jij de afdeling hun ideeën klaar te stomen om deze te presenteren aan klanten als bv. Amazon Prime, Netflix, Talpa, NPO, VIDEOLAND e.v.a.

Het is een allround stage, waarbij jij nieuwe ideeën mag aandragen, helpt met research én jouw design skills kunt laten shinen (want het oog wil ook wat).

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een uitdagende stage, waarbij je aan meerdere facetten van het mediavak mag proeven; van redactie, research, ontwikkeling tot design. Bekijk de video van onze huidige stagiair voor een blik in de dag van een stagiair programma ontwikkeling bij Monday Media!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij die creatieve duizendpoot met affiniteit voor design? Dan is dit de stage voor jou. Stuur een motivatie en jouw CV en wie weet verwelkomen we je binnenkort met confetti op ons kantoor in Amsterdam Noord!

Werken bij Monday Media

Meer over dit bedrijf

Monday Media (voorheen Strix) is een middelgroot creatief productiebedrijf dat programma’s produceert van reality tot een docu-serie voor de NPO maar ook voor verschillende streamers.

Titels die wij maken zijn: Million Dollar Island, Say Yes To The Dress en verschillende docu series zoals Ik Woke Van Jou. We zijn een gezellig en toegankelijk bedrijf waar ruimte is om te leren en ontwikkelen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280