NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online een stagiair met een focus op YouTube, Podcasts en TikTok. Heb je een liefde voor muziek? Betrap jij jezelf er wel eens op dat je uren kan doorbrengen in de diepe krochten van het internet, TikTok en YouTube?

Volg jij alle trends wat betreft podcasts, online series, grote kanalen/merken en nieuwe innovaties op de voet en weet je precies wat en wie trending is? Wie weet word jij dan onze nieuwe stagiair!


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair heb je een voor 50% een focus op YouTube, TikTok en Podcasts en voor de andere 50% draai je mee op de dagelijkse online redactie.

  • Voor Online ben je bezig met het creëren van content voor onze social kanalen, stukken schrijven voor de website en opzetten van videoproducties.
  • Voor YouTube, TikTok en Podcasts ben je bezig met het uploadproces, de online verspreiding en de analytics achter de content.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt te werken op de allerleukste afdeling van NPO 3FM: de online redactie. Hier ga je dagelijks aan de slag met het optimaliseren van onze content en meedenken over nieuwe concepten en ze daadwerkelijk uitvoeren. Je werkt samen met dj’s, artiesten en werkt mee aan toffe evenementen zoals de 3FM Awards, 3FM Serious Request, 3FM Exclusives en de festivalzomer.

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Stages lopen bij ons in principe vanaf begin februari tot en met eind juni.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Creatief, ambitieus en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring met YouTube en TikTok
  • Analytics is een pré
  • Ervaring met een CMS (Content Management Systeem) is een pré
  • Affiniteit met online trends
  • Je hebt een brede muzieksmaak en weet welke nieuwe artiesten belangrijk zijn
  • HBO Media, Communicatie, Journalistiek of aanverwant

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap.

NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP