NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online een redactie stagiair. Kun je schrijven? Weet jij vernieuwende concepten en items voor onze social kanalen te bedenken? Hou je van muziek? Ben je een fervent 3FM-luisteraar? Ja? Wie weet word jij dan onze nieuwe redactie stagiair!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair schrijf je muzieknieuws en -verhalen, maak je content voor al onze social kanalen (Instagram, Twitter, TikTok en Facebook), bedenk je coole nieuwe concepten voor YouTube en ben je natuurlijk aanwezig bij de 3FM Awards, 3FM Serious Request: Lifeline en tal van concerten.

Lijkt je dat wat? En nog belangrijker: kun je dat?

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt te werken op de allerleukste afdeling van NPO 3FM: de online redactie. Hier ga je dagelijks aan de slag met het creëren van online content. Het schrijven van artikelen, maken van video's, bedenken van social concepten en je werkt nauw samen met de 3FM-dj's.

Daarnaast ga je naar concerten, festivals en ben je onderdeel van ons jaarlijkse hoogtepunt 3FM Serious Request. Wie wil dat nou niet? Precies!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Creatief, ambitieus en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring met Photoshop is een pré
  • Ervaring met een CMS (Content Management Systeem) is een pré
  • Je hebt een brede muzieksmaak en weet welke nieuwe artiesten belangrijk zijn
  • HBO Communicatie, Journalistiek of aanverwant

Wie is NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280