Doe jij niets liever dan mooie social media content maken? Dan is een stage bij Eva/team Vallen Opstaan wat voor jou. In dit team maken we o.a. content voor de Eva community (magazine, socials, website). Je gaat aan de slag voor Eva Insta (@eo_eva) en maakt content in beeld en video. Het team bestaat uit enthousiaste, creatieve en gezellige collega's.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat aan de slag in team Vallen Opstaan. In dit team maken we content over de uitdagende momenten in het leven. Een van de merken uit dit team is Eva, de community (magazine, website en socials) voor vrouwen. Als stagiair social media content maker maak je content, zowel beeld als video, voor (voornamelijk) het Insta-kanaal van Eva. Je werkt met de mooiste beelden uit het magazine en gaat soms mee naar shoots om achter de schermen bij te springen en content te maken.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en daardoor leer je veel.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame en heel gezellige stageplek waar je helemaal opgenomen wordt in het team. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van 350,-. o.b.v. een 36-urige werkweek.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent creatief Je hebt een passie voor socials
  • Je volgt een studie gebied op het gebied van media, communicatie of journalistiek
  • Je hebt ervaring met Adobe (Illustrator, Photoshop en bij voorkeur ook Premiere)
  • Je bent creatief en deelt je ideeën graag met anderen
  • Je kunt makkelijk zelfstandig werken
  • Je bent vanaf september minimaal 32 uur per week beschikbaar

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280