Hey jij! Ben jij er helemaal klaar voor om het werkveld in te stappen? Komen de hypothetische schoolopdrachten je neus uit, wil je deel uitmaken van een super creatieve onderneming en lijkt de televisiewereld je supercool? Dan zoeken wij jou!

Wij kunnen namelijk jouw hulp in ons redactieteam heel goed gebruiken. Juist jouw marketing skills op het gebied van social media willen we gaan inzetten! 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Laten we het eens hebben over jouw toekomstige functie. Wij zoeken een creatieveling, waarvoor geen enkel social media-platform onbekend is. Jij zit in je 3e of 4e jaar van je studie en zoekt een stage met een marketingfunctie gericht op social media. Je wilt namelijk groeien, maar samen met onze socials. Daarvoor heb je lef nodig, heel veel lef. Jij gaat namelijk samen met ons de nieuwe strategie voor onze socials ontwikkelen. Hiervoor heb je inzicht nodig, want wij volgen jouw visie. De programma’s die in februari “On-Air” zijn, geef jij online een platform. Jij bepaalt welke content online komt en hoe!

Het doel: een goede reden hebben om ons te volgen online! Wij vragen je om gewoon de telefoon te pakken en via onze Tone-of-Voice aan de benodigde content te komen als dit nodig is. Ps: je wordt natuurlijk wel even ingewerkt, maar we verwachten daarbij 1000% inzet om iets moois neer te zetten. Pak deze kans om jouw talent te laten zien!

Wat
BIEDEN WIJ?

Natuurlijk ook wel even leuk om te vertellen wat wij jou bieden:

 • Een stagevergoeding voor al het goede werk wat jij verricht.
 • Het superleuke redactieteam, waarmee je elke ochtend even mee opstart!
 • Veel vrijheid om online strategieën uit te proberen.
 • Zeker wel één keer mee naar de opnamedag.
 • Vrijdagmiddagborrel, jazeker dat kan ook digitaal!
 • De kans om te leren van mensen die al meer dan 20 jaar televisie maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jouw competenties:

 • Je bent bezig met een opleiding (HBO, WO) in de richting van Marketing, Creative Business of Communicatie.
 • Instagram, Facebook en TikTok zijn écht geen onbekend terrein voor jou.
 • Wilt altijd het uiterste uit de kan halen, hoe meer volgers hoe beter! - Hebt eigenlijk nu al 3 ideeën voor ons om mee aan de slag te gaan.
 • Bent fulltime beschikbaar vanaf februari, minimaal 4 maanden.
 • Vindt het niet erg om thuis te werken, sorry tante Corona is nog steeds in het land. - Kan jij een beetje overweg met Adobe of een andere editor App? Jij hebt een streepje voor!

Werken bij DayTime Television B.V.

Meer over dit bedrijf

Aangenaam! Wij zijn DayTime Television, gevestigd in Rotterdam. Wij maken televisieprogramma’s voor RTL, SBS6 en VTM (psst vtm ja, dat is België!), een internationaal productiehuis dus. Waar wij vooral in uitblinken, zijn de woonprogramma’s. Kijk vooral is een aflevering terug van Woontrends of Wooninspiraties.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280