Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat betreft mode, beauty en lifestyle maar ook onderwerpen als women empowerment, body positivity en carrière? Ben jij gek op social media, ben je op de hoogte van de laatste trends en weet je hoe je dit kan vertalen naar eigen passende content? Dan zijn we op zoek naar jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als social media stagiaire ben je medeverantwoordelijk voor de social media-kanalen van NSMBL én Beautify. Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode en beauty, weet wat er speelt binnen de doelgroep en bent die persoon die altijd als eerste op de hoogte is van juicy celebrity-nieuwtjes en ander nieuws en je weet hoe je dit kunt vertalen naar pakkende content.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Je zal je begeven in een leuke en leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten als lid van een redactie;
  • Je kunt je ei kwijt als beginnen journalist;
  • Werken in een energiek team;
  • Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw stage nóg leuker maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij gaan graag het gesprek aan met iemand die bezig is met een HBO- of WO-studie op het gebied van communicatie, journalistiek of media. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met social media en dat je kunt aantonen dat je hier graag mee bezig bent. Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt leuke ideeën nieuwe videoformats. We willen onze Instagram-en TikTok-accounts laten groeien en willen graag dat jij ons daarbij helpt! Dus het is een pré als je kunt aantonen dat je daar ervaring mee hebt. Daarnaast ben je een harde werker die zelfstandig is, heb je geen moeite om met deadlines te werken en weet je wat er speelt op het gebied van mode, beauty en lifestyle en entertainment. Ook is het handig als je ervaring hebt met Photoshop/InDesign/Canva zodat jij de leukste posts kunt ontwerpen aan de hand van onze huisstijlen.

We zoeken iemand die niet bang is om voor de camera te staan zodat je je eigen videoformats kan uitvoeren. Het is de bedoeling dat je voor deze stage fulltime beschikbaar bent en het is helaas niet mogelijk om een afstudeeropdracht te doen. Daarnaast zoeken wij een stagiaire die in januari/februari kan beginnen, voor een periode van 5 tot 6 maanden.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

NSMBL

Rijke inspiratie voor vrouwen. Een creatief wonderland voor dagelijkse inspiratie op gebied van mode, lifestyle en alles wat het leven mooi en bijzonder maakt. NSMBL gaat over het leven en alles wat erbij hoort. Als het inspireert en krachtig is, is het NSMBL-waardig.

Beautify

Een lifestylemagazine dat jonge vrouwen helpt alles uit het leven te halen. Beautify helpt jonge vrouwen de allerbeste versie van zichzelf te zijn. Van een succesvolle carrière tot een geslaagd liefdesleven.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281