Stichting Muziekids helpt kinderen in ziekenhuizen even de pijn en narigheid van onderzoeken en behandelingen te vergeten door middel van muziekbeleving. Muziek heelt en maakt je blij!

Een belangrijk onderdeel van onze pr vormen onze posts vanuit de Muziekids studio's in de ziekenhuizen op social media. Zo houden we ouders, sponsoren en andere geïnteresseerden op de hoogte van ons bijzondere werk.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent verantwoordelijk voor de uitingen op social media. De verhalen met foto's en video's die vanuit de studio's komen zijn vaak heel bijzonder en moeten op een mooie manier gepost worden.

Het biedt ook nog eens kansen om er een mooi afstudeerproject aan te hangen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je werkt in een klein team van betrokken medewerkers bij wie de Stichting Muziekids op 1 staat; je wordt uitstekend begeleid en krijgt alle ruimte voor je creativiteit.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent verantwoordelijk, kunt wervend en creatief schrijven in goed Nederlands, ondernemend, collegiaal en sociaal.

Werken bij Muziekids

Meer over dit bedrijf

Stichting Muziekids realiseert, onderhoudt en exploiteert ruimtes in ziekenhuizen waar kinderen die in die zorginstelling moeten verblijven of er op bezoek zijn, muziek kunnen maken en beleven. De Muziekids Studio’s zijn het muzikale hart van het ziekenhuis met een positieve uitstraling op de gehele omgeving. In de Muziekids Studio’s begeleiden ervaren studioleiders en musicerende vrijwilligers op professionele wijze de jeugdige patiënten, om ze zo even de stress van het ziek zijn, de pijn, angst en het gemis van thuis te doen vergeten.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280