Visie is het wekelijkse programma-/ledenblad van de EO. Naast veel informatie over radio en tv, bevat Visie ook nieuws over de EO, nieuws uit christelijk Nederland en geven we in verdiepende artikelen en interviews uiting aan het motto van de EO: Leef je geloof. De redactie van Visie bestaat uit negen personen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je helpt mee met het samenstellen van verschillende rubrieken. Daarnaast doe je research voor artikelen, schrijf je artikelen, neem je interviews af en werk je deze uit. Ook neem je deel aan de redactievergaderingen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zijn op zoek naar een 4e jaars student journalistiek (bij voorkeur van de CHE) die zelfstandig kan werken en zijn/haar nek durft uit te steken. Je beschikt over een goede algemene ontwikkeling en hebt kennis van de kerkelijke kaart. Je hebt een frisse kijk op Visie en kunt met creatieve ideeën komen. Actief meedenken wordt op prijs gesteld.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280